29. listopadu 2011

Eyes Makeup Tutorial Tuesday - n. 16

Krásné ráno!
Dnes je úterý a já mám zase článek s foto-návodem líčení. Dlouho jsem přemýšlela, jaké líčení by se vám mohlo líbit, protože se nikdo neozvete a nemáte žádná přání na líčení :) Rozhodla jsem se teď ke konci roku dodávat návody na líčení spíše výraznější, vhodné na plesy a večírky, kterými se to teď bude jen hemžit. A jelikož nechci skončit jen u obyčejného kouřového líčení, mám připraveno líčení plné barev :)

inspirace:



KROK PO KROKU:

Krok 1:
Na celé horní víčko a podél spodních řas jsem nanesla žlutý matný oční stín. Matné oční stíny jsou vždy lepší, protože a) déle vydrží na svém místě a b) na fotkách vám nereflektují světlo, takže pak nemáte místo očí jen dvě světlené koule. Ale samozřejmě záleží na vás a na vašich preferencích, zda zvolíte matné či třpytivé oční stíny ;)

Krok 2:
Do vnějšího koutku jsem nanesla tmavě červený/vínový stín, který jsem také protáhla podél horního víčka a cca do poloviny spodní linie řas. Snažila jsem se štětcem rozmazat postupně stín tak, aby přechod byl příjemný a nejtmavší část oka byla ve vnějším koutku a postupně se sytost snižovala.

Krok 3:
Podél horní linie řas jsem vytvořila středně tlustou černou linku, nijak jsem ji neprotahovala, ale ukončila spolu s vnějším koutkem oka. Kajalovou tužkou jsem vyplnila vnitřní části oka - horní i spodní víčko a vytvořila vnitřní černou linku. Pokud máte malé oči, tuto část kroku vynechte, dělalo by vám to oči ještě menší. Nanesla jsem oblíbenou řasenku a bylo hotovo.

Líčení je vhodné pro svoji výraznost na party, diskotéky, popř. na večírky a plesy, ale k tomu musíte mít také uzpůsobené oblečení a celý zbytek vašeho vzezření, aby to nevypadalo jako pěst na oko :)

Doufám, že se vám líčení líbí, že ho třeba zkusíte a přeji mnoho úspěšných a zábavných plesů a večírků!

4 komentáře :

  1. Hezké, ale myslím, že vy moc dobře neystihnete toto líčení. Já sama bych tam přidala tupičku růžové či fialové a bílé. Příště bych poprosila make-up Terezy Maxové.
    Amélie

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za komentář, upřímně tam fialové odlesky nevidím, ta růžová je ta rudá na okrajích, jen je rozmazaná do té žluté a ta bílá, co tam vidíte, je způsobena tím, že na fotce z inpirace byly použity stíny lesklé a je to odraz světla, přesně jak jsem psala v článku ;)

    OdpovědětVymazat
  4. pěkné :) (probíhá u mě giveaway)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)