22. srpna 2011

Praktický a nápaditý stojan na štětce

Krásný slunečný den!
Dnes hlásí tropické teplo, tak doufám, že jste někde schovaní v příjemném prostředí nebo alespoň v místě s klimatizací jako já :) Dnes je to ryze vychloubačný článek :))) Ale nebudu se chlubit sama sebou, ale svým úžasně šikovným mužem, který mi vytvořil nádherný a praktický dárek - stojánek na kosmetické štětce. Víte, moje rodinka kosmetických štětců se tak trochu vymkla kontrole a činí už něco přes 50 kusů, a jelikož se mi opravdu nechce každé ráno rozbalovat koženková pouzdra a lovit je odtamtud, manžel mi vytvořil stojan. A ne kdejaký, tento stojánek je ve tvaru roztomilého ježka :)
Nefotila jsem jeho výrobu, ale pokusím se alespoň popsat, ačkoliv už na první pohled musí být většině jasné, jak se to asi tvoří. Základem ježka je obyčejný kvádr ze dřeva, který se postupným opracováváním dlátem změní do tvaru polovičního válce. Doopracuje se hlava s nosem, přechod hlavy do těla se vytvoří malým schodkem, do těla se navrtají díry a pokud chcete, tělo a nos můžete přetřít barvou či mořidlem. Oči jsou namalované lihovou fixou a to je vše. No sama bych to nevytvořila, není to taková sranda, jak to vypadá, ačkoliv v rukou mého Muže to vypadalo poměrně jednoduše :)

Takže pokud máte doma nějakého šikulu ochotného a schopného pracovat se dřevem a nebojíte se být originální, určitě doporučuji. Ježek je nejenom perfektní praktický stojánek, ale navíc není problém, když ho mám v obývacím pokoji na stolku, vůbec nenarušuje prostředí a rozhodně nevypadá jako obyčejný stojan na kosmetické štětce :)


Líbí se vám? :) Já ho zbožňuju a už dostal i jméno - Joshua :D

7 komentářů :

  1. Ježiš, tak to nemá chybu! Že muži vzkazuji velkou poklonu za originální nápad :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je skvely :)

    OdpovědětVymazat
  3. Můžu se zeptat odkud máš štětce a jestli jsi s nimi spokojená?)

    OdpovědětVymazat
  4. Štětce mám z Ebaye od různých prodejců, nejsou to značkový štětce, ačkoliv na nich je vyraženo MAC, dost silně pochybuju, že jsou to opravdové MAC, celé balení stálo 300 a bylo tam 32 štětců :)) Ale spokojená jsem moc, pravda, nemám k porovnání žádný opravdu značkový štětec, ale zatím jsem nepřišla na žádnou překážku, proč tyto štětce nepoužívat, jsou opravdu fajn a za tu cenu... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Slibuju.. poslední otázky :D.. doručil se ti balíček až domů, nebo jsi pro něho musela někam chodit (nemyslím poštu) a platila jsi clo nebo DPH?

    OdpovědětVymazat
  6. Nevadí, však se ptej ;) Balíček jsem si objednávala přes kamarádku, která má Paypal, ale funguje to normálně - zaplatíš přes paypal, oni to pošlou, pak musíš počkat cca kolem měsíce, záleží odkaď se to posílá, tyhle jsou z Hong Kongu, tak to trvalo asi tři týdny až měsíc. Normálně to dojde do ČR a pak se to rozváží klasicky na poštu. A clo jsem neplatila, protože pokud si to dobře pamatuju, clo se platí při balících určité hodnoty (dražší věci) a záleží odkaď posílají - z Číny jsem ještě nic neplatila, zkoušela jsem i elf cosmetics z Anglie a taky jsem nic neplatila, ale může se stát. A DPH už je v ceně, jelikož je to pro osobu a ne pro firmu, nemusela jsem DPH řešit. Snad ti to nějak pomůže, klidně se ptej ;)

    OdpovědětVymazat
  7. jee)) si moc hodná!))Děkuju moc)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)