2. září 2011

Celebrity make-up n. 2

Přeji pěkný druhý školní den,
doufám, že všichni školou povinní nejsou už druhý den znechucení ze školní docházky :) Dnes pokračuje série Celebrity make-up. Na základě vašich odpovědí v anketě přiložené k předchozímu dílu jsem pro vás nachystala jednu z nejvýraznějších zpěvaček poslední doby, slečnu, která se nebojí obléknout, nalíčit, dokonce ani učesat a obarvit dle momentální situace - Katy Perry.

(* 25. 10. 1984)

 Katy Perry, vlastním jménem Katheryn Elizabeth Hudson, je americká zpěvačka, jejíž hvězda vystoupala k nebi v roce 2008, kdy dobyla žebříčky světových hitparád svým songem I kissed a girl. Katy je známá svým netradičním humorem, osobitým stylem oblékání, které občas připomíná starší desetiletí.


 
 Make-up alá Katy Perry:

použitá kosmetika:

Tento make-up je efektní, barevný a přitom hrozně jednoduchý. Nepotřebujete vlastně nic víc než dva odstíny očních stínů, černou linku a řasenku, popř. ještě umělé řasy pro větší efekt.

postup:

1) po nanesení make-upu na horní víčko aplikujte sytý fialový odstín očních stínů

2) Nyní podél spodní linie řasů naneste ostrý zelený odstín stínů. Pokud máte zelenou oční linku, můžete místo stínů použít tužku

3) do vnitřní části horního víčka naneste černou linku, opticky tak zvýrazníte horní linii řasů a ty pak budou vypadat hustší. Není to klasická linka podél řasů, spíše se snažte tužku aplikovat mezi řasy a vyplnit tak mezery mezi jednotlivými řasami

4) Poté naneste řasenku a je hotovo :)

A koho byste viděli rádi příště? Hlasujte!
<hlasování ukončeno>

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)