15. listopadu 2011

Eyes Makeup Tutorial Tuesday - n.14

Krásné mrazivé ráno!
Dnes (trochu později než obvykle) mám pro vás nachystaný nový foto-tutorial líčení očí. Tentokrát to bude trochu jiné, protože mám pro vás nádherné večerní líčení vhodné na plesy či zábavy, já jsem ho měla tuto sobotu na hodové zábavě a sklidila jsem pár pochval a všimla si nespočtu zírajících kolemstojících/sedících :) Ale jelikož jsem se líčila večer, světlo nebylo zrovna echt na focení krok po kroku, mám jen několik fotografií hotového líčení a tak se pokusím popsat postup slovy. Ale nejen to, vzhledem k tomu, že jsem se nechala inspirovat fotkou mé oblíbené bloggerky ze Švýcarska, která má i kanál na Youtube, mohu vám nabídnout i její video, kde líčení učí. Já jsem ho sice jako mustr neměla a dělala jsem líčení jen podle fotky, výsledek je ale hodně podobný :)



video od MissChievois:

fotografie, která mi byla inspirací:

krok po kroku návod:
1) Na celé horní víčko jsem nanesla tyrkysový oční stín
2) Nad tyrkysový oční stín jsem nanesla fialový, štětečkem rozetřela do ztracena tak, aby přechody mezi jednotlivými barvami byly přirozenější
3) Přesně do přechodu mezi fialovou a tyrkysovou jsem nanesla tmavě modrý stín, který dodal líčení hloubku. Opět jsem použila štěteček na zjemnění přechodů.
4) Do vnitřního koutku jsem nanesla světle zelený stín a štětečkem rozmazala okraje.
5) Bílým pigmentem jsem zvýraznila vnitřní koutek a kost pod obočím.
6) Černou gelovou linkou jsem vytvořila tvar kočičího oka, vnější část jsem protáhla směrem ke konci obočí a vnitřní jsem protáhla trochu dolů a spojila se spodní linkou. Černou kajalovou tužkou jsem také vytvořila linku do vnitřní strany oka.
7) Nanesla jsem oblíbenou řasenku a bylo hotovo :)

výsledek mého líčení:
(omlouvám se za tu obtisknutou řasenku, všimla jsem si toho už pozdě :))


Líbí se vám líčení? Já jsem z něj byla nadšená, stejně tak moje okolí. Měla jsem ho s minišaty se vzorem pavích per od Dorothy Perkins a manikurou ve stejném stylu, takže se to báječně doplňovalo :)

5 komentářů :

  1. No tak ty si fakt dobrá no ... v originále je to luxusní ale to tvoje... styděla bych se spíš za ty profesionální linky než za tu obtisklou řasenku ...

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za názor, já se za svoje líčení nestydím stejně tak za svůj názor, což vy evidetně ano, když se neumíte ani podepsat ;)

    OdpovědětVymazat
  3. nestydím se za svůj názor, absoulutně se nemám za co stydět. Až ted sem četla ten tvůj návod a myslela sem že mě trefí. Říkat žlutému stínu, zelený, protáhnou linku do tvaru kočičího oka to je sice moc, ale nanesla sem svou oblíbenou řaseknu mě uplně rozbilo. Kdyby si tu řasenku neměla na horním víčku, byla bych se schopná pohádat, že řasenku vůbec nemáš. Můžeš mi říct značku tvojí oblíbení řasenky? Asi si ji hned pujdu koupit. Deedee

    OdpovědětVymazat
  4. Já nechápu, proč jste tak nepřátelská, pokud se vám nezdají mé články, tak nechápu, proč marníte svůj čas na mém blogu. Vyjádřit nesouhlas je naprosto normální, ale být takhle ošklivý na někoho, koho vůbec neznáte mi nepřijde normální. Pokud jste si potřebovala nějak zvýšit sebevědomí, tak gratuluji, můžete odejít z tohoto blogu s pocitem vítězství. Upřímně doufám, že vás na mém blogu už neuvidím, protože než mít takové čtenáře, to radši nebudu mít žádné.

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Deedee,
    nevím co máš proti snaze přiblížit ostatním nové postupy. Jsi zřejmě "profesionálka" a vše Tě hned rozčílí do běla viď? Tvé komentáře jsou ubohým pokusem zvyšovat si sebevědomí na cizí účet. Vypadni odsud, pokud se Ti návody Bariky nelíbí a zbytečně tady nepruď... Nejsme na Tebe zvědavé. Pokud chceš kritizovat, kritizuj, ale slušně a ne jako hloupá husa...

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)