22. listopadu 2011

Eyes Makeup Tutorial Tuesday - n.15

Dobré mrazivé ráno!
Jakožto každé úterý, i dnes mám pro vás líčení. Tentokrát je to velmi decentní (a tudíž špatně nafocené, protože mi foťák hrozně potírá barvy) a elegantní líčení v barvě lososovo-hnědé. Ideální kombinace na podzimní líčení.

inspirace:



KROK PO KROKU:

Krok 1: Na celé horní oční víčko naneste jemný oční stín v barvě lososové nebo jakékoliv jiné růžovo-oranžové barvy, nevadila by ani barva bronzová. 

Krok 2: Od přibližně 2/3 očního víčka směrem ven naneste hnědý oční stín a štětečkem přechody rozmažte tak, aby byly přirozené a pěkně jedna barva přecházela do druhé. Na vnější straně oka hnědý stín vytvarujte do tvaru ležatého V.

Krok 3: Podél horní linie řas naneste černým očním stínem nebo hnědou kajalovou tužkou jemnou linku. Nepoužívejte černou, ta by byla zbytečně tvrdá a celé líčení by zbytečně ztvrdila. Podél spodních řas linku můžete udělat také, spíše z vnější strany (mezi řasy, ne do vnitřní strany oka jako obvykle) a nezačínejte úplně u vnitřního koutku oka, začněte cca ve 3/4 oka. Pro rozjasnění oka můžete do vnitřního koutku oka nanést bílý oční stín. Nyní jen nanést oblíbenou řasenku a je hotovo :)

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)