25. listopadu 2011

My Fall/Winter 2011 make-up tips

Zdravím!
Na konci tohoto týdne jsem si pro vás přichystala pár mých oblíbených make-up trendů na letošní přelom roku. Nevybírala jsem všechno, jen to, co bych si sama z trendů vybrala, protože dle mého názoru není zrovna nejlepší skákat od jednoho stylu k druhému jen proto, že je to zrovna v módě. Pokusím se nabídnout i pár výrobků, které by vás mohly během této části roku provázet :)


A) RUDÉ RTY

To je klasika, která se neokouká, pokud si vyberete správný odstín, může výrazná rtěnka slušet každému. Důležité je zjistit, zda jste studený nebo teplý typ a podle toho vybírat odstíny. Správnou barvu rtěnky volte podle odstínu pleti: růžovější pleť – švestkové odstíny, pleť dožluta – teplejší odstíny. S výraznou rtěnkou jde ruku v ruce nezbytná konturovací tužka, bez které by se vám rtěnka mohla rozpíjet a nevydržela na svém místě.

jakou rtěnku si můžete zakoupit?

Bobby Brown - Hollywood Red
Avon - Little Red Dress - 34132
Oriflame Beauty Studio Artist - True Coral
Catrice - Ultimate Colour - My Red Card
Burjois - Sweet Kiss
Barry M - Punky Pink
NYX - Round Lipstick - Chic Red
M.A.C. - Russian Red

B) VÝRAZNÉ PŘIROZENÉ OBOČÍ
Pokud máte od přírody široké obočí, na konci tohoto roku jste velice in :) Jsem ráda, že se dává přednost přirozeného (ale pozor, upraveného!) obočí před vytrhanými čárkami. Zvýraznit obočí můžete několika způsoby, ať už vyštrafovat chybějící místa a tvar tužkou na obočí nebo tvar dodat speciálními stíny na obočí (poslouží stejně i obyčejné stíny na oči v dobrém odstínu) a zafixovat řasenkou na obočí.

Bobby Brown - Eye Shadow - Mahogany
Avon - tužka na obočí
Oriflame - paletka stínů na obočí
catrice - paletka stínů na obočí
Barry M - gelová řasenka na obočí
Nyx - Auto Eyebrow Pencil
M.A.C. - Eye brows - Strut


C) ČERNÉ LINKY

Ty jsou letos v módě po celý rok, ale mě připadá, že právě na podzim a zimu se hodí až nejvíc. Moc se mi líbí styl např. Ditty van Teese, který je založený na rudých rtech, perfektní pleti a černých linkách. Pokud si netroufáte na černé linky, prodávají se ve škále jiných barev - hnědé, modré, i jinak barevné.... Určitě doporučuji gelové linky, protože když se prokousáte počátečními problémy s třesoucí se rukou a nestejnoměrnou čířkou linie, odvděčí se vám nezměrnou výdrží a velice precizním a ostrým vzhledem. Dá se s nimi dělat opravdu zázraky :) Na aplikaci budete potřebovat zkosený nebo tenounký štěteček. Pokud nejste milovnice gelových linek z jakéhokoliv důvodu, samozřejmě existuje mnoho variant, jak černých linek dosáhnout - od klasických khol tužek přes vysouvací samoořezávací až po linky ve fixu. Výběr záleží jen a jen na vás.

Bobby Brown - Long-Wear gel Eyeliner
Avon - Oční linky Glimmerstick Liqui-Glide
Oriflame - Oční linky ve fixu
Catrice - Gel Eye Liner - Black Jack with Jack Black
Bourjois - new Khol & Contour
Barry M - Liquid Eyeliner
NYX - Liquid Black Liner
M.A.C. - Fluidline - Blitz & Glitz



D) VÝRAZNÉ LAKY NA NEHTY

Já jako maniak na laky na nehty jsem nemohla přeskočit i tuto stránku kosmetiky :) Na podzim bych vybírala následné odstíny: rudé, hnědé, zelené, měděné, fialové laky a mrazivě perleťové. Samozřejmostí při nošení výrazných barev jsou nehty upravené, pěkně zakrácené na příjemnou délku, okolní kůžička pěkně hydratovaná a bez záděr. Protože platí - čím výraznější chcete nosit barvy na nehtech, tím upravenější je musíte mít - jednoduše proto, že budou přitahovat mnohem více pohledů než přírodní nehty. Upřímně neodsuzuji ani umělé nehty, sama jsem je nosila, ale až už jsou umělé nebo ne, vždy by měly být upravené - v případě umělých nehtů je nutné chodit včas na doplnění, už centimetrové odrosty umělých nehtů opravdu hezké nejsou ;)
 

1) červené:
OPI - Vodka&Caviar
Catrice - Bloody Mary To Go
Barry M - Red Wine
China Glaze - Heart of Africa
Essence - Fame Fatal


2) hnědé, měděné a béžové:
OPI - Brisbane Bronze
Catrice - In The Bronx
Barry M - Chocolate Brown
China Glaze - Hybrid
Essence - Just In Case

3) zelené:
OPI - Don´t Mess With OPI
Catrice - Run Forest Run!
Barry M - Green Glitter
China Glaze - Holly-Day


4) fialové:
OPI - Pamplona Purple
Catrice - Plum Play With Me
Barry M - Vivid Purple
China Glaze - Let´s Groove

2 komentáře :

  1. With a 60 day maturity, turnips need to be in the ground by August 15.
    It has a very strong odor that will take your breath away.

    Grass clippings are full of nitrogen and break down quickly.


    Feel free to visit my web site :: mulching

    OdpovědětVymazat
  2. Djelloul: The Mafia has been portrayed in many ways in books and movies, and I don't have a quarrel with these portrayals, because the Mafia is a work of many facets. Clearly, however, newspapers need to try harder to take advantage of new technologies to tell their stories in ways that attract and involve readers, young or old. That may be, the temperature that is certainly most effective for catching fish. That’s why, while drafting ads for newspapers selling or buying a property, make your USP as your headline. This is why various newspapers are now helping to find unclaimed property owners by listing their names.

    Feel free to surf to my site: click here

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)