13. února 2012

Avon planet spa - Bahenní maska s výtažky z Mrtvého moře

Přeji pěkný den!

Je tu další recenze, tentokrát zase něco od Avonu. O této pleťové masce jste možná již četly nebo dokonce ji máte doma, co jsem si tak všimla při brouzdání blogy, je mezi bloggerkami poměrně oblíbená :)


Nebudu lhát, vybrala jsem si ji hlavně díky recenzi od Mii na KISSBOOK. Jelikož máme v práci jednu Avon Lady, číhala jsem na akci a za 99,- ji zakoupila, pár týdnů používala (samozřejmě ne denně :)) a nyní mohu sdělit své poznatky z používání :)

Výrobce uvádí: Husté složení krémové bahenní pleťové masky bohaté na minerály důkladně čistí póry a nečistoty do hloubky, odstraňuje odumřelé buňky a zanechává pleť hebkou, jemnou a plnou života. Zároveň ji účinně detoxikuje, tonizuje a zpevňuje.

Tato maska je opravdu skvělá, to musím uznat. Nikdy jsem bahenní masku nevlastnila, takže to pro mě byla premiéra. Maska sama o sobě téměř vůbec nijak nevoní, určitě se nemusíte bát, že by zapáchala jako opravdové bláto :) Nějaké přidané vůně ale obsahovat bude, po nanesení na pleť je cítit velice jemná a příjemná vůně.


Nejlegračnější je nanášení - maska má tmavě šedou barvu a je hustší konzistence, opravdu to připomíná bláto. Na obličeji si tak vytvoříte velmi vtipnou vrstvu v odstínu šedé, mě osobně to dost pobavilo, když jsem se viděla v zrcadle, tak jsem vás o to nemohla připravit a přikládám fotku na pobavení :))


K nyní k účinkům - výrobce nelže, maska je snad zázračná, stáhne rozšířené póry, zjemní a hydratuje pleť, po omytí jsem měla nádherně sametovou pokožku a mé rozšířené póry byly již po jednom použití viditelně menší. Opravdu skvělá, mohu ji jen doporučit a kdybych mohla, budu se tu rozplývat ještě několik hodin :)))

Maska se prodává za cenu 199 Kč a mohu vám říct, že za tu cenu opravdu stojí. Rozhodně ji budu věrná a až mi tato dojde, koupím si novou.

Moje hodnocení: 10/10
(hydratace, uzavírá póry, zjemňuje pleť)

3 komentáře :

  1. Slyšela jsem o ní, ale ještě jsem nezkoušela...Budu to muset napravit:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jí taky nezkoušela, ale minulá bahenní maska, co jsem měla od Ahavy, mě štípala, takže nevím, jestli do ní půjdu, protože si nejsem jistá, jestli mi nějaká složka z toho bahna nedráždí pleť. Ale podle recenze vypadá ta Avon maska báječně :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Mám trochu jinou masku od Avonu, ale taky je super! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)