16. února 2012

Jumbo tužka NYX

Krásné mrazivé ráno!
Dnes mám pro vás malou recenzi jednoho výrobku (až je mi to trochu hloupé, většinou dělám recenzi na více výrobků zaráz) a to jumbo oční tužky od firmy NYX, která je už delší dobou mou oblíbenou značkou dekorativní kosmetiky. 

Tato velká tužka na oči mi padla do oka už několikrát, když jsem si něco z NYX objednávala, ale teprve nedávno jsem si ji konečně koupila poté, co jsem ji viděla v jednom videu na Youtube, kde krásně fungovala jako podkladová báze pod oční stíny. Použití krémové tužky na oči jako bázi pro vaše líčení je velmi šikovný trik, nemusíte utrácet za báze, pokud je oční tužka pěkně krémová a dá se krásně rozmazat štětcem nebo prstem, máte vyhráno. Díky této bázi pak je vaše líčení nejenom výraznější, ale také déle vydrží.

Tato tužka, kterou si jsem koupila, je v odstínu JEP608 Cottage Cheese, není to tedy úplná bílá, ale spíše lehounce do smetanové. Což je pro denní líčení lepší, bílá tužka působí výrazným a lehceu mělým dojmem, zato tato smetanová je mnohem přirozenější.
Konzistence je parádní, opravdu se jedná o krémovou velmi měkkou tužku s bohatou pigmentací, barva obsahuje malinké částečky, které odrážejí světlo, takže funguje perfektně i ve vnitřních koutích oka pro zvýraznění.

NYX na svých oficiálních stránkách nyní nabízí celkem 32 odstínů od bílé, přes hnědou, modrou až po zelenou, opravdu si vybere každý, já ještě uvažuji nad zlatou, ta se nikdy neztratí.

Cena za tuto jumbo tužku je 99 Kč na Aukru u prodejkyně 1000ideas, na oficiálních stránkách NYX je za 4.50 dolarů, což je v přepočtu cca 85,50 za jednu. Bohužel z oficiálníh stránek si objednat do ČR nemůžeme :o/

Moje hodnocení: 10/10
(krémová konzistence, jde pěkně rozmazat, výrazná barva)

5 komentářů :

  1. pekná recenzia, nepoznám tento vyrobok ale možno ho vyskusam ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá velmi zajímavě, díky za tip :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ho ji od značky sephora a je super. Ale počkat není dnes 18.2.?? Prosila bych si jeden výsledek giveaway. Moc děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj tuto tužku přesně sháním a nemůžu na ní nikde narazit:( Neporadily byste mi, kde bych jí splašila? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Aukro.cz prodejkyně 1000ideas ji prodává v mnoha odstínech. Pokud by ji náhodou neměla zrovna v tomto odstínu, zkus jí napsat, určitě ji bude mít. ;)

      Vymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)