29. února 2012

Líčení - šedostříbrné

Pěkný den!
Po dlouhé době opět nějaké to líčení, které jsem zkoušela. Jedná se o líčení staršího data, fotky jsem našla v počítači. Pokud si to dobře pamatuji, tak jsem toto líčení vytvořila pro rodinnou oslavu po Vánocích :) Myslím si, že je to pěkné decentní líčení vhodné klidně na každodenní nošení, pokud to nebudete s barvami přehánět. Na druhou stranu nemusíte se nutně držet jen těchto barev jako jsou na fotce, fantazii se hranice nekladou :)
Omlouvám se za ty fotky, nejsou tak kvalitní, jak bych si představovala, ale jestli si pamatuji dobře, fotila jsem s narychlo těsně před odjezdem, tak snad mi to prominete... :)


Líčení je velmi jednoduché a pokud se naučíte grif, zabere vám tak 10 minut ve třech jednoduchých krocích :)

> KROK 1
- na celé horní víčko jsem nanesla stříbrný oční stín. Abych opticky otevřela oko, nanesla jsem stín také do vnitřního koutku a podél spodní linie řas

> KROK 2
- tmavší oční stín nabereme na blending (přemýšlela jsem jak to správně přeložit, štětec vypadá jako štětec na vodové barvy a občas jsem viděla název stínovací) štětec a naneseme do očního záhybu tam, kde když otevřete oko se vám tvoří linka. Velmi pečlivě zapracujeme stín do stříbrného a vytvoříme tak přirozený přechod. Vždy je lepší začít s malým množstvím a postupně přidávat, aby výrobek jen zvýraznil přirozený stín, který se vám na očích tvoří.
- tmavší stín také naneseme na vnější stranu očního víčka a spojíme s linkou v očním záhybu.

> KROK 3
- natočíme řasy kleštičkami, naneseme oblíbenou řasenku a je hotovo :)

Snad se vám líčení líbí, není to žádný adrenalin ani extra velká barevná variace, ale třeba se trefím do noty zrovna těm, kteří zrovna barvy nemusí a dávají přednost přirozenějšímu vzhledu.

2 komentáře :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)