14. února 2012

Sleek makeup recenze - paleta stínů a make-up

Krásné úterní ráno!
Jak jsem trochu nakousla v článku z minulého týdne, kdy jsem recenzovala make-up od Catrice, nedávno jsem si koupila tuhý make-up od Sleek, což je značka dekorativní kosmetiky, která u nás v ČR ještě nemá moc velké zastoupení, ale v cizině (zvlášť v USA a Kanadě) je velice oblíbená a často ji můžete vídat na Youtube ve make-up videích. U nás zatím funguje snad jeden e-shop, kde jsem si také make-up kupovala, navíc jsem k narozeninám od kolegyň z práce dostala ještě paletu stínů :) Takže mám co recenzovat a nad čím se rozplývat :)
Jako první bych vám ráda ukázala a napsala trochu o paletce stínů:

Paleta očních stínů I Divine Original
Tato paletka obsahuje 12 barevných odstínů velmi kvalitní pigmentace s maličkými třpytkami. Nejsou to tedy vyloženě matné stíny, ale dají se bez problémů použít na denní líčení.

Jsem hrozně nadšená jejich barevností a sytostí. Oproti např. očním stínům od Oriflame jsou tyto malý zázrak, jednoduše se nanáší i rozmazávají do ztracena a drží celý den bez toho, že by opadávaly.
jednotlivé barvy na kůži bez báze a jen velmi malé množství

Nosím tyto oční stíny v různých kombinacích na denní líčení, např. naposledy jsem zkoušela kombinaci vanilkového stínu (vlevo v rohu) a fialového do očního záhybu a vypadalo to opravdu pěkně. Sama za sebe mohu tuto paletku jen doporučit!

E-shop nabízí paletek hned několik, od přírodních tónů až po velmi kreativní a originální výrazné barvy, všechny palety 12 stínů prodávají za 300 Kč. Poštovné při platbě předem je 60 Kč.

Moje hodnocení: 10/10


Krémový make-up 

Prodejce uvádí: Dokonale krycí make-up s jemnou texturou. Neobsahuje olej a po kontaktu s pokožkou vytváří pudrový efekt.

 Tento make-up byl pro mě trochu novinkou, jsem zvyklá na tekuté make-upy v tubě nebo skleničce. Avšak na zimu je prý lepší používat make-up krémový a tak jsem si vybrala tento. Moc se mi líbí fakt, že Sleek tento krémový make-up prodává ve velmi široké škále odstínů, normálně je u nás málo kdy vidět tolik odstínů make-upu a já jsem za to moc ráda, lépe si tak každý najde ten svůj správný odstín. Objednala jsem si odstín Calico, což je třetí nejsvětlejší a i přesto ho budu muset používat později, kdy nebudu tak bledá, ačkoliv se to dle krabičky nezdálo.

Make-up se prodává v kulatém plastovém pouzdře velmi podobném klasickému kompaktnímu pudru, není to náhoda, podle prodejce po nanesení tohoto make-upu není třeba přepudrovávat, naopak make-up sám má pudrové matné zakončení. A to mohu potvrdit, většinou si make-up přepudruji, abych se neleskla a make-up vydržel déle, u tohoto to však nebylo potřeba. Součástí balení je také klasická pěnová houbička na nanášení, která je skryta pod make-upem. Já osobně jsem zvyklá nanášet make-up štětcem a je jen na vás, jak se rozhodnete vy, jde to pohodlně i štětcem.

Kromě toho, že jsem si na zimu vybrala moc tmavý odstín, jsem s tímto make-upem velice spokojená - není příliš krycí, spíše sjednotí pleť, díky balení máte celou dobu pod kontrolou, kolik make-upu si kam nanesete, můžete použít štětec i přiloženou houbičku (prsty bych do toho asi moc nesahala), díky konzistenci vám make-up nikam nevyteče a hodí se tak i do kabelky. Klidně bych ho mohla doporučit i ženám a dívkám s mastnější pletí, jelikož sám žádný olej neobsahuje. Když k tomu přičtu mnoho barevných odstínů na výběr, myslím si, že za tu cenu se jedná o velmi příjemný make-up.

Cena tohoto make-upu je 350 Kč.

Moje hodnocení: 10/10


Znáte tuto kosmetickou značku? Máte s ní již nějaké zkušenosti?

7 komentářů :

  1. S touto značkou ještě zkušenosti nemám, ale už jsem o ní slyšela. Oba výrobky vypadají moc dobře,zvlášť se mi líbí krémový make-up.
    Jinak moc pěkná recenze:)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná recenze. Já mám Sleek paletku zrovna na cestě, už se na nic moc těším, protože si je všichni chválí.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ta pigmantace stínů ze Sleek paletky je úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pekná recenzia, o tejto značke som uz niečo počula, ale skusenosti nemám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Paletky od Sleek jsou nádherné!! Já mám v plánu pořídit si tvářenku, ale stále se nemůžu rozhodnout, který odstín si vyberu :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Vlastnim paletku tienov storm a mozem len a len odporucit. Vyborna pigmentacia,dlhodoba vydrz a pekne farby. I <3 sleek

    OdpovědětVymazat
  7. Mají nejen super produkty, ale také pěkné balení, paráda, o tom pudru jsem uvažovala, tak super..:o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)