9. března 2012

Balzám na rty Lip Spa Therapy Oriflame Beauty

Krásné páteční ráno!
Konec týdne je tu a já mám pro vás menší recenzi jednoho mého oblíbeného pečujícího výrobku od Oriflame. Dlouho jsem na něj číhala v akci, konečně jsem se dočkala a tak vám mohu nabídnout recenzi.
Balzám na rty Lip Spa Therapy Oriflame Beauty

Výrobce uvádí: Hydratační a pečující balzám na rty s SPF 8 přináší okamžitou úlevu vysušeným rtům. Dvojí účinek zvyšuje hladinu hydratace až o 300 %, brání dalšímu vysoušení a pomáhá chránit rty před negativními vlivy prostředí. 1.6  g

 Ačkoliv balzámy od Oriflame nepatří mezi extra třídu na trhu, tento je opravdu skvělý a dám za něj klidně ruku do ohně. Osobně mám během zimy poměrně dost suché rty a jen tak nějaký balzám mi nepomůže, tento však ano. Mám na něm ráda i to, že je lehounce navoněný, což oceňuji, protože moc nemusím balzámy veskrze přírodní, které zrovna pěkně nevoní, občas i naopak. 
Jak je vidět na fotce, balzám se skládá ze dvou vrstev, na rtech pak tvoří vrstvu chránící před povětrnostními podmínkami a dodává velmi jemný lesk (nic extravagatního). Co se slibované hydratace týče, netuším, zda je to opravdu o 300%, ale hydratace je opravdu znát a hlavně vydrží - nemusíte si balzám aplikovat každé dvě hodiny, aby vám vydržel.
Nezkoušela jsem ho v extrémních podmínkách např. na horách, ale pro každodenní použití při docházení do práce/školy a domů i v zimě je perfektní a nedám na něj dopustit. 
Navíc malým bonusem pro mě je i balení - úzká elegatní bílá tubička je nejen skladnější, ale i pěknější, než klasické obaly tvaru rtěnek.
Nevýhodou může být pro někoho cena, která je 159 Kč při obsahu 1,6 g.

Moje hodnocení: 10/10
(hydratace, výdrž, vůně, vyšší cena)

5 komentářů :

  1. Já ho taky kdysi měla a byl celkem fajn, ale za plnou cenu bych si ho rozhodně nekoupila :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem ho měla, hrozně mě překvapilo, že byl dost malý a taky jsem ho měla hned vypotřebovaný. Ale byl moc příjemný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Příští katalog bude v akci za 85 Kč, už si na něj brousím zuby :D Je prý úžasný!!!
    Niki: na balení je uvedeno 1,6 g...
    Teď vyšel na trh nový Tender Care zázračný kelímek (také Oriflame), jsem moc zvědavá, jak bude hodnocení, ty předešlé jsou na rty hotový "zázrak"
    Opět musím pochválit za krásné zpracování :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten jsem chtěla vyzkoušet,ale zná se mi moc drahý...

    OdpovědětVymazat
  5. Chci vědět, jestli jste našli červený bod, když je otevřel poprvé?

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)