14. března 2012

E.l.f. cosmetics - New in

Krásné středeční ráno!
Český eshop elfkosmetika.cz měl nedávno akci 30% na všechen sortiment ze základní řady essence a tak jsem využila situace a nakoupila pár věciček :)
A samozřejmě nemůžu zapomenout na mé čtenáře a podělím se s vámi o mé zkušenosti:



Podkladová báze, tentokrát jsem si koupila místo přírodního odstínu zlatavý. Líbí se mi, že když chcete velmi přirozené líčení, můžete na oční víčko nanést bázi a už nenanášet žádný oční stín. Báze je totiž poměrně dobře pigmentovaná a po nanesení na oční víčko zanechá lehký zlatý nádech s maličkými třpytkami.
Báze se nanáší pěnovým aplikátorem stejným jako známe všichni z lesků na rty a díky němu se nanáší bez nutnosti použití prstů.
Za 45 Kč je to velmi dobrý pomocník, díky kterému vaše oční stíny vydrží déle na místě, nebudou se slévat do očních vrásek a budou výraznější. Obchod nabízí tuto bázi ve čtyřech různých odstínech od přírodní, přes růžovou, bílou až po tuto zlatou. Určitě za sebe říkám ano a příště si ji koupím znovu, jsem s ní spokojená.

Moje hodnocení: 10/10




Tento korektor jsem si kupovala už podruhé, jelikož mi ten první došel. Byla jsem s ním opravdu moc spokojená, za velice nízkou cenu 45 Kč se jedná o příjemný a slušný korektor, který zakryje i větší nedostatky jako jsou pupínky a začervenání kolem nosu. Díky tomu, že je tekutější konzistence, nevysušuje pleť jako jiné korektory, navíc díky pěnovému aplikátoru se pěkně nanáší i roztírá.
Prodává se v mnoha odstínech, já jsem si koupila ten nejsvětlejší (Ivory 4005).

Moje hodnocení: 10/10



Tvářenku upřímně moc nepoužívám, jelikož se sama od přírody dost červenám :) Nicméně chtěla jsem nějakou vyzkoušet a sleva v e.l.f. byla jedinečnou možností. Moc jsem nevěřila pigmentaci tak levné tvářenky, takže jsem si vybrala na internetu poměrně tmavý odstín Flushed (2304). Jak ale vidíte sami na fotkách zde, odstín rozhodně není tak divoký, jako na webu eshopu. Nakonec mě pigmentace příjemně překvapila, stačí trochu a máte růžové tvářičky jako Sněhurka :)

Mám ale také jedno mínus - vím, že za cenu 45 Kč nemohu očekávat žádné zázraky, ale balení tvářenky je opravdu hodně levné a nebudí zrovna dobrý dojem. Průhledný levný plast, který se mi podařilo při otevírání nalomit mě opravdu neuchvátil. Má navíc lehce netradiční otevírání vysouváním směrem dolů místo klasického odklopení.

Moje hodnocení: 9/10








Přiznám se, že jsem s touto tyčinkou celkem zklamaná. Na eshopu se všichni rozplývají nad úžasnou vůní a jak je tyčinka opravdu skvělá, mě osobně zase tak úžasná nepřijde. Vím, že stojí 45 Kč a stejně jako jsem psala u tvářenky nesmím čekat zázraky, ale tyčinka nijak extra pěkně nevoní, je středně pigmentovaná a obsahuje malé třpytky, pro mě tedy nevhodná pro použití jako rozjasňovač (působí to hodně uměle a lacině na pleti). Zkoušela jsem ji i na rty, to byla vyloženě tragédie, tyčinka neskutečně vysušuje a jen zvýraznila přirozené jemné vrásky na rtech. 

Možná je to výběrem odstínu, mám odstín Permission (3102), což je růžovohnědý odstín v tyčince, ačkoliv na pleti je spíše perleťový.
Za mě tedy bohužel ne, zkoušela jsem tyčinku jako rozjasňovač a na rty. Poraďte mi, třeba ho jen špatně používám, ale podle eshopu by to měl být malý zázrak použitelný prakticky jakkoliv.

Moje hodnocení: 2/10







vlevo odstín Sun Kissed, vpravo Warm Tan
V první objednávce, kterou jsem od e.l.f. cosmetics udělala, jsem měla tento bronzující pudr v odstínu Warm Tan (na fotce vpravo). Jelikož jsem s ním poměrně spokojená, vybrala jsem si další odstín, o něco světlejší a více do meruňkova, odstín Sun Kissed. Díky tomu mohu porovnat odstíny i pigmentaci.
Odstín Warm Tan je již na první pohled mnohem tmavší a hodí se tak spíše pro letní měsíce nebo pokud jste snědší pleti, pro mě jako bleduli to není úplně košér. Zato odstín Sun Kissed je pro mě ideální, je méně výrazný a prakticky se jedná o jemný odstín s jemným odleskem. Pro mě tedy rozhodně vede Sun Kissed. E.l.f. ale nabízí tento bronzer v mnoha barvách, takže si vybere snad každý :)

Moje hodnocení: 10/10


Máte zkušenosti s kosmetikou e.l.f.? Nakupujete v českém eshopu nebo nevěříte, že by kosmetika za 45 Kč mohla být dobrá?

3 komentáře :

  1. Zkušenosti s Elfem mám, ale takové rozporuplné. Některé produkty mi sedly, ale většina bohužel ne, takže jsem byla ve výsledku spíš zklamaná.

    OdpovědětVymazat
  2. No já mám od ELF dost věcí a jediné co mi vyhovuje je Complexion perfection a štětce. Mám multifunčkní líčilo v tubě a je to jenom voda, make-up nekreje, u báze pod make-uz se mi po chvíli rozbila pumpička, pigmenty barví jako stíny z drogerky, černé linky s eobtiskávají na víčko, linky ze zákl.řady jsou naprosto hnusné a nepoužitelné... ta Studio řada ještě jakžtakž, ale ta základní je hrůza.

    OdpovědětVymazat
  3. Já od elf nic nemám,škoda že se nedá kupovat v drogerii nebo nějakém obchodě.Přes internet si ty výrobky objednávat nechci.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)