30. března 2012

Mono oční stíny Pure Colour Oriflame

Krásné páteční ráno!
Máme tu opět konec týdne a já tu mám pro vás recenzi na další Oriflame výrobky, tentokrát na nejnovější odstíny mono očních stínů - Earthy Brown, Shimmering White a jeden starší odstín Asphalt Black


Mono oční stíny Pure Colour Oriflame
(odstíny Earthy Brown, Shimmering White, Asphalt Black)



Výrobce píše: 8 atraktivních odstínů za atraktivní ceny! Matné i lehce perleťové barvy stínů jsou velmi vhodné pro běžné líčení. Tyto ideální mono oční stíny krásně zvýrazní vaše oči a stanou se základem celého líčení. Za tak skvělou cenu je můžete vyzkoušet všechny! 1.5  g

Pokud si dobře pamatuji, poprvé se tyto mono oční stín objevily v katalogu 2 nebo 3, kdy jsem si objednala černý oční stín kvůli jeho nízké ceně (nabízeli je za 45,-) a hlavně univerzalitě. S očními stíny od Oriflame nemám zrovna dobré zkušenosti, většinou šlo o předražené dost málo pigmentované stíny, které byly tak pekně slisované, že se štětečkem nedaly pořádně nabrat a musela jsem "rýt" aplikátorem. Na očním víčku pak vypadaly nevýrazně a dlouho nevydržely. I z tohoto důvodu jsem je zkusila, schválně jestli šel Oriflame do sebe a zkusil je vylepšit - a hádejte co - povedlo se!

Tyto mono oční stíny jsou prostě bezva. Za směšnou cenu 45 Kč, za kterou je nabízí i teď, v katalogu 5, získáte velmi pěkné matné (pokud si samozřejmě nevyberete stříbrnou nebo shimmer) oční stíny, které se bezproblémově nanáší, lehce rozmazávají blending štětcem a vydrží téměř celý den. Pigmentace u světlejšího stínu, co mám, je menší než u tmavých, ale to bych označila za poměrně častou vlastnost a neviděla bych to na vadu. Černý a hnědý oční stín jsou perfektní, pigmentované a krásně roztíratelné. Černý oční stín dokonce používám na denní líčení místo ostré a výrazné černé linky na vnější část horního víčka a drží.


Výše na fotce můžete porovnat pigmentaci, nanášela jsem jen lehkým přejetím prstu na ruku bez použití podkladové báze, která vám ještě barvy zvýrazní.

Zkrátka - pokud chcete mono oční stíny určité barvy a nechcete si pořizovat paletku, např. vám jako mě chybí pěkný černý stín, určite si tyto mono oční stíny kupte, za 45 Kč jsou naprosto luxusní, já bych si je snad objednala i za tu plnou cenu 119 Kč.

Moje hodnocení: 10/10
(plné hodnocení v případě černého a hnědého odstínu, tomu bílému bych dala tak 5/10 - kvůli pigmentaci)

Poznámka na okraj - občas se stává, že určité odstíny v kolekci jsou krásně pigmentované a jiné zase hrozné, proto prosím při objednávání nezapomeňte, že tu vychvaluji přímo dva odstíny - Asphalt Black a Earthy Brown, naopak ten bílý Shimmering White není nikterak oslňující a s ostatními odstíny nemám zkušenost - to jen pro přesnost ;o)

5 komentářů :

  1. přesně na tyhle stíny jsem koukala, za tu cenu... :D ale pak mě nějak nezaujal žádnej odstín...

    OdpovědětVymazat
  2. Za tu cenu vypadají parádně, uvažuju o nich :)

    OdpovědětVymazat
  3. Výběr odstínů u těchto ORI je opravdu pestrý. Moc se mi líbily fialové.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám asi 6 odstínů a všechny příšerně práší. Já bych je naopak nechtěla snad ani zadarmo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zajímavé, já co mám ty tři, tak nepráší nijak extrémně, to třeba paleta od Sleek práší mnohem více. Asi záleží kus od kusu.

      Vymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)