5. března 2012

Oriflame 2FX Mascara

Krásný začátek nového týdne!
Doufám, že i u vás je již počasí trochu lepší, že nesněží a není taková zima. Dnes mám pro vás novinku od firmy Oriflame, jedná se o řasenku 2v1, která se poprvé objevila v katalogu č.4

Co píše výrobce: Délka nebo objem: 2 efekty v 1 řasence. Ať už je vaše tajná mise jakákoliv, vyberte si řasy na míru. 8  ml

 Nejsem si jistá, zda to tak je i ve skutečnosti, ale přijde mi, že se Oriflame touto řasenkou snaží vytvořit konkurenci poměrně známé řasence 2v1 od firmy Burjouis, po které mimo jiné už delší dobu pokukuji. Možná je to jen můj pocit, pravda je, že i Avon má tuším takovouto řasenku. 
vrchní kartáček na prodlužování řas
Nicméně - řasenka můžete použít dvěmi způsoby - jeden kartáček pro prodloužení řas a druhý kartáček pro větší objem. Kartáček v nejvyšší černé vrstvě je o něco menší a má dodávat délku - musím přiznat, že je fajn, jedná se o přírodní kartáček a mám krátké řasy, které opticky opravdu trochu prodlouží. I kdyby neprodloužila, moc pěkně řasy zvýrazňuje a přitom jsou stále přirozené, pěkně oddělené. 

druhý kartáček pro větší objem
Druhý kartáček by měl dodávat objem, má štětinky mnohem hustší a taktéž množství výrobku na něm ulpí více, mohu potvrdit, že řasy vypadají hustší. Nečekala bych ale žádný zázrak, tento kartáček je trochu ošidný, protože si velice jednoduše slepíte řasy k sobě. Chce to trochu cviku, ale když to nepřeženete, vypadají řasy opravdu hustší a pěkně zvýrazněné.

Mohu tedy potvrdit výrok Oriflame, já jsem s řasenkou spokojená. Když mám ráno chuť mít řasy jen zvýrazněné a pěkně oddělené, použiji vrchní část, na večer poté sáhnu raději po druhé části, kdy řasenka dodává objem. Spolu s kleštičkami pro perfektní tvar si vykouzlíte opravdu pěkné řasy.

Na konec jen dodám, že řasenka se prodává momentálně za 119,- (plná cena 219,-)

Moje hodnocení: 10/10

3 komentáře :

  1. dneska bylo tak krááásně, hned mi to zvedlo náladu :) podobnou má i Essence, začíná být populární.. asi po ní začnu taky pokukovat:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten efekt by mohl být zajímavý!Cena je také příznivá. Pokud vím, tak řasenky od Oriflame mají dobré hodnocení. Speciálně wonderlash.

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, teď tu koukám na katalogy a od 3.4. bude za akční cenu 69,-!!!! a Wonderlash intense mascara taky!!! Tak to je BOMBA. Chtělo by to nakoupit do zásoby ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)