12. března 2012

Recenze: Ovocné lesky na rty (Oriflame)

Krásný začátek nového týdne!
V minulém katalogu Oriflame Oriflame nabídl 6 odstínů lesků na rty s ovocnými vůněmi. Neodolala jsem a objednala hned všech šest odstínů, nyní vám tak mohu popsat svoje pocity:


Výrobce píše: Nový lesk na rty s ultra lesklým složením! Vyberte si ze 6 ovocných barev s lákavými příchutěmi. Lesklé, průsvitné odstíny mají nelepkavé složení. Vaše rty budou vypadat i chutnat fantasticky! 12  ml

Tyto lesky doopravdy nejsou žádnou velkou novinkou, tentokrát ale Oriflame nabídl nové a prý vylepšené odstíny, které krásně voní. Sama za sebe mohu říct, že jsem s nimi spokojená, samozřejmě jsou to klasické lesky na rty, které bohužel moc dlouho nevydrží, ale rty pěkně hydratují a opravdu moc pěkně voní. Musím ale upozornit, že ačkoliv Oriflame tvrdí, že lesky i po ovoci chutnají, není to pravda, lesky nemají žádnou chuť, pouze tu vůni. Na druhou stranu - vůně je to moc pěkná, asi nejvíc mi voní Lychee :)

Odstíny, jak je vidět na fotce, jsou opravdu zajímavé a poměrně pigmentované, moc se mi líbí odstín Cherry, který je klasická krásná rudá. Jedinou nevýhodou je opravdu fakt, že lesky nevydrží jídlo a pití :)

Takže můj závěr? Lesky momentálně stojí 45,- což je opravdu fajn cena, moc pěkně voní a já jsem spokojena se všemi odstíny, jak těmi průhlednými, tak výraznějšími. 

Tip: V příštím katalogu, který bude od zítřka, jsou tyto lesky za 99 Kč. To sice není tak skvělá cena, jako těch 45, ale pořád je to lepší, než 139 Kč, co mají uvedené na webu jako plnou cenu (za tu cenu bych si ty lesky nekoupila, podle mého názoru zase tak skvělé nejsou, abych za ně dávala 140 Kč).

Moje hodnocení: 8/10
(nízká cena, krásná ovocná vůně, rozmanité odstíny)

8 komentářů :

  1. odstíny se mi hodně líbí :)) škoda že nejde cítit aj ta vůně :D:)

    OdpovědětVymazat
  2. taky jsem na něj koukala... nevim no, ta vůně mě zas tolik neuchvátila, mně přišlo že není skoro cítit a jediné co jsem byla schopná cítit byla hruška a lychee :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zase hrušku nemohla téměř vůbec rozlišit, cherry, lychee, watermelon a s trochou fantazie i ten hrozen, ale hrušku dodneška nějak ne :)

      Vymazat
  3. Lychee mám ráda, to je super, že existuje i lesk s jeho vůní :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Osobně nemám moc ráda takovéto lesky na rty, ale jak tak koukám, koupím si odstín LYCHEE:) Jinak, moc hezká recenze

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkně udělaný přehled, chválím. Já miluju lychee, tedy teď myslím to ovoce :)) ale lesk bych si určitě pořídila, navíc mají akce skoro pořád...dost často se dají sehnat za super cenu. Já od nich miluju ještě rtěnku s leskem powershine odstín pink hypnotic ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Dívala jsem se na ně v katalogu a líbily se mi.Ten melounový moc hezky voní.Teď mám doma ale plno lesků,takže další nepotřebuju.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)