14. května 2012

Šampon a kondicionér Wella - řada Repair a Moisture

Zdravím mé čtenáře!
Nedávno jsem nakousla téma šamponů a péče o vlasy, vzpomněla jsem si, že již asi 3 měsíce používám péči od Wella a zapomněla jsem vám o tom napsat :) Takže nyní to napravuji a představuji vám mé dva pomocníky - šampon Moisture a kondicionér Repair, oba z rodinky Wella

Mé vlasy jsou velice husté a dlouhé, nedávno jsem si je nechala sestříhat, ale na jejich hustotu i kvalitu to vliv nemělo. Právě kvůli jejich hustotě mi dělá občas problém je rozčesat, hodně se v zátylku zacuchávají a tak jsem hledala kvalitní kondicionér, který mi s tím pomůže. Našla jsem na Internetu recenze na tyto šampony a kondicionéry od Wella, které byly veskrze pozitivní. Upřímně mě i přesvědčilo velké balení 500 ml, protože při délce a hustotě vlasů prostě toho výrobku na jedno umytí vypotřebujete více. V drogerii jsem si zakoupila šampon řady Moisture, což je řada určená na dodání hydratace vlasům a k tomu kondicionér řady Repair, určený právě na poškozené zacuchávající se vlasy.

doporučená cena: 199,-
obsah: 500 ml
kde je koupíte: v drogeriích či potřebách pro kadeřníky
A mé zkušenosti v bodech?
- velké balení - déle vydrží
- příjemná vůně
- poměrně dost pění, není třeba velké množství
- bezproblémové opláchnutí
- kondicionér je perfektní - vlasy jsou už po nanesení jemnější, nezacuchávají se a vydrží jemné a lesklé

Moje hodnocení: 10/10

3 komentáře :

  1. ráda bych je vyzkoušela :) krásná recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem vyzkoušela kondicionér od f. Wella a je opravdu bezkonkurenční. Měla jsem sice na barvené vlasy, ale myslím, že to je celkem jedno. Vyzkoušela jsem i masku pro barvené vlasy a je taky SUPER!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky používám tyto šampony a kondicionéry a musím je pochválit. Po dlouhý době jsem narazila na šampon, který mi vyhovuje. Navíc i druhý den po umytí mi vlasy voní (což se mi i jiných šamponu nestává) a cena?? Když je v akci dá se pořídit za 80 kč, vždycky toho využiji a nakoupím do zásoby =) takže doporučuji!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)