8. června 2012

Rtěnka Ultimate Colour - Catrice

Krásné ráno!
Není žádným tajemstvím, že Catrice kosmetiku mám hrozně ráda a když mám možnost, hned nakupuji :) Nicméně jsem od nich zatím kupovala jen laky na nehty (které jsou mimochodem naprosto bomba) a podkladový krém. Naposledy jsem zkusila i na blozích vychvalovanou rtěnku Ultimate Colour a jsem nadšená. 

Rtěnka Ultimate Colour - 190 (The Nuder The Better)

Výrobce píše: Barvy! Maximální barvy s vysokou pigmentací dodají tvým rtům ten pravý šmrnc. Jemná a krémová struktura je extrémně odolná- barva drží a drží. Dostupné celkem v 16 odstínech.

 Nude rtěnka, nebo-li přirozený odstín rtěnky, který jen podtrhne přirozenou barvu vašich rtů, je letos velmi trendy, to sice nebyl můj důvod nákupu, ale možná je to pro vás užitečná informace :) Najít pěknou přirozenou rtěnku bez třpytek a aby vydržela, to je skoro umění. Když pominu drahé značky jako je M.A.C. (a že bych si tam vybrala!), Catrice by mohla být perfektní levnou náhradou bez ztráty vlastností. Nuže, zde jsou mé poznámky v bodech:

- pěkný matný nude odstín (jak jsem zjistila na stránkách Catrice, sáhla jsem po novém odstínu :))
- dodává hydrataci, rty nevysušuje
- perfektní rtěnka na denní nošení, ať už k celkovému přirozenému vzhledu nebo k výrazným očím
- vydrží dlouho bez úprav a doplňování a to i během jídla a pití
- Catrice nabízí mnoho odstínů a stále dodává nové
- Cena je více než přijatelná, 109 Kč

Shrnutí? Za málo peněz spousta muziky a tato přirozená rtěnka není jediná, která si ke mně najde cestu, tomu věřím :) Díky Bohu za to, že v Rossmann drogerii na Masarykově ulici Catrice stojan nemají, že si pro jejich výrobky musím jezdit do Olympie, jinak bych byla každý měsíc o chlebu a vodě :D

1 komentář :

  1. Mám Sweet coraline a Matt about pink a z celé nabídky odstínů si nejde nevybrat. Catrice má 2/3 odstínů úplně jiných, než všichni ostatní a to mě baví:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)