13. července 2012

Moje sbírka rtěnek

Krásné ráno přeji!
Dnes jsem si pro vás připravila článek na téma mé sbírky rtěnek. Bohužel než jsem se dostala k sepsání článku, mám další dvě rtěnky navíc, které na fotkách neuvidíte, ale snad to nevadí :)


Jak vidíte na fotce nahoře, nejsem žádný rtěnkový maniak, nemám jich zrovna moc a asi se ani nehodí název "sbírka", ale těch pár co mám používám často a čas od času je obměňuji, takže jsou všechny využité.

Na den dávám přednost nude odstínům, nebo-li takovým barvám, které nejsou výrazné, dodají jen přirozenou barvu a nepřebíjí líčení očí. Momentálně vlastním 6 takových odstínů (+ dvě nové rtěnky, které tu nejsou), většinou se jedná o růžové, meruňkové či korálové barvy.

Rudé rty jsou poté klasikou, která nikdy nevyjde z módy. Sama mám 4 odstíny sytých rudých rtěnek, každá z nich má trochu jinou barvu a mohu je tam měnit dle nálady a celkového líčení.

Mezi mé nejoblíbenější rtěnky a stálice patří rozhodně Oriflame Studio Artist, mám dva odstíny - Pink Nude a True Coral, a jsem s nimi hrozně spokojená, jsou to krémové velmi hydratační rtěnky, nádherně voní a vydrží i pití a jídlo. 
Další z mých oblíbených je zatím jediná Barry M rtěnka v odstínu Pink Ribbon. Jedná se o krásnou pastelovou růžovou a když doplním leskem, je okouzlující a přitom nevtíravá.

Naopak nejméně spokojená jsem z rtěnky od firmy e.l.f., je totiž jakoby vosková, nijak nevoní, v obalu se hýbe, takže při použití se otírá o okraje a dlouho nevydrží. Pravda, za takovou cenu bych asi neměla chtít extra vlastnosti, ale vzhledem k tomu, že jsem si zakoupila třeba Catrice rtěnku za 100,- a jsem z ní naprosto nadšená, nízká cena nemusí znamenat nízkou kvalitu. Někdo si rtěnky od e.l.f. pochvaluje, já bohužel musím dát palec dolů.

Zde na fotce níže si můžete prohlédnout všechny odstíny přímo "v akci" :)





2 komentáře :

  1. Jéé, vidím, že jsi taky obětí Oriflamu, od té doby co jsem se tam zaregistrovala se většinou každý měsíc v katalogu najde něco, co "potřebuju" :-D Z těchto rtěnek jsou všechny celkem OK, až na VeryMe - mám taky odstín Pink Blush. Výdrž nulová, rozmazává se a zalézá do vrásek..

    OdpovědětVymazat
  2. Páni!Ty jich máš...a hodně jich je od oriflamu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)