4. července 2012

New in - 3 odstíny Catrice

Krásné ráno!
Dnes zůstaneme u tématu laků na nehty a mám tu pro vás fotky mých nejnovějších laků Catrice, jsou to dva krásné letní odstíny a jedna novinka :)

360 Raspberry Fields Forever

Název odstín velmi pěkně vystihuje, jedná se o sytou malinovou červenou s vysokým leskem, parádní na letní večery a pro všechny, kteří nechtějí jen klasickou červenou. Lakuje se bez problémů, kryje pěkně i v jedné silnější vrstvě a vydrží spolu s nadlakem od Essence cca 6 dní.













690 Fred Said Red

Bohužel na fotkách, ať jsem se snažila sebevíc, vypadá tento lak jako oranžový, přitom se jedná o sytou pastelovou cihlovou červenou, něco mezi červenou a oranžovou, foťák vytáhl hlavně tu oranžovou. Tento odstín vypadá úžasně na opálených rukou, kryje ve dvou tenčích vrstvách, lakuje se bez problémů a vydrží cca 5 dní.









740 King Of Greens

Nový tmavě zelený odstín s množstvím perleťového zeleno-zlatého prachu, po nalakování tedy lak odráží světlo do zlato-zelena. Díky novému štětci jsem si na lakování musela trochu zvyknout, jak je vidět na fotkách níže, štětec je hustší a zaoblený, drží tedy více laku, ale díky zaobleným štětinkám krásně vytvoříte oblouček podél nehtového lůžka bez většího úsilí. Vydrží cca 5 dní.

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)