8. října 2012

TAG: Můj přítel/manžel dělá make-up

Krásný den!
Dnes mám pro vás takový odlehčený krátký článek. Kdo sleduje nějaké make-up guru na Youtube, určitě tento TAG (nebo-li řetězový úkol) je jeden z nejoblíbenějších. Já se sice za make-up guru považovat nemohu, ale s líčením již nějakou dobu koketuji a tam mě napadlo, že by vás to mohlo pobavit :)
Můj muž (stejně jako drtivá většina mužů) o líčení nic moc neví, ačkoliv mě vidí líčit se téměř každý víkend, takže není vyloženě až tak nezkušený, nicméně nikdy to nezkoušel sám. Dala jsem mu k dispozici celý můj kosmetický kufřík a všechny štětce a nechala ho vybírat si dle svého uvážení bez nápovědy :) A jak to dopadlo? :)
Tento TAG je typicky video, můj muž ale s natáčením nesouhlasil, takže vám to budu muset popsat :)

- Velmi mě překvapilo, že sám od sebe věděl, že make-up se skládá z několika kroků - podkladového krému, pudru, korektoru a tvářenky. 
- Nejlegračnější bylo asi nanášení podkladového krému, kdy zvolil moc tmavý odstín a při nanášení štětcem sice vybrat správně štětec na make-up, ale natíral ho na můj obličej jako barvu na plot :)
- Když došlo na líčení očí, byl velmi pečlivý a hodně mu záleželo na tom, aby měl všechny přechody pěkně postupné a snažil se zapůsobit, což jsem velmi ocenila - neodrbal to jen jedním odstínem, ale snažil se vytvořit přechod ze dvou barev tak, aby z vnitřního koutku oka přecházela barva z fialové do zelené. 
- Dostala jsem od něj nakázáno, že se prý má počítat jenom jedno oko - to pravé (na fotce z detailu) - to levé se mu prý vůbec nepovedlo :D

Zde detail pravého (povedeného) oka :)

Vzhledem k tomu, že můj TAG "My Boyfriend does my make-up" je poměrně krátký, chci se ještě s vámi podělit o některá videa, která jsme následně procházeli s mým Mužem a hodně jsme se nasmáli :)




2 komentáře :

  1. Myslím, že jsi dopadla ještě dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  2. hahaa, máš šikovného muža :) na tom poslednom videu som sa ja strašne nasmiala, ten chlapík proste nemá chybu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)