21. prosince 2012

Mandlový zázračný kelímek - Oriflame

Krásné ráno!
Štědrý den se nezadržitelně blíží a já mám pro vás krátkou recenzi na momentálně nejoblíbenějšího pomocníka, který si našel místo do mé kabelky, zvlášť teď v zimě je nepostradatelný. Vy již víte (pokud jste četli moji recenzi na klasický zázračný kelímek), že nejsem typický fanoušek těchto maličkých, dle mého názoru dost předražených, kelímků, které by měly dělat zázraky, ale jak jsem si nezamilovala ten klasický, o to víc se mi líbí ty speciální edice - čokoládový, višňový, karamelový i vanilkový - všechny tyto kelímky jsou úžasné. A letos se k nim na podzim přidal i další bráška - a to mandlový kelímek. 
Mandlový zázračný kelímek


Obsah: 15 ml
Cena: 168,-
Kde ho zakoupíte: u každého Kosmetického Poradce Oriflame
Pár bodů k výrobku: 
- nádherná a bohatá vůně mandlí
- balení je maličké a tak se hodí do každé kabelky
- vhodný na popraskané rty, suchou pokožku na rukou, na nehtová lůžka či lokty
- já ho používám na rty a nehtová lůžka a je perfektní
- moc se mi líbí balení, které je celkem roztomilé ;o)




4 komentáře :

  1. Ahoj, taky miluju tyto kelímky, kupuju si každý rok nový, protože oni vždycky vymyslí nějakou novou vůni sakra :D
    A nemyslím, že jsou předražené, teda za plnou cenu ano, ale bývají na něj v katalogu slevy třeba na 89,-, 79,- a to už máš jako lepší balzám, navíc je to 15ml.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou, přemrštěná cena byla myšlená ta původní, ve slevách je to potom v pohodě a taky je kupuji prakticky jenom když jsou ve slevě :)

      Vymazat
  2. Ja ho používam aj na popraskaný nos pri nádche, je to okamžitá úľava. Ak poznáte tie stavy, keď už pomaly na nose nemáte kožu, lebo ho stále odierate pri fúkaní do vreckovy... toto je na to skvelá vec. Koža je hneď chránená, zmäkčená a neštípe. Takisto som si všimla, že sa rýchlejšie regeneruje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě souhlasím, přesně jak píšeš, nesnáším, když nejenom pořád smrkám a utírám nos při rýmě, ale ještě vypadám jako opilec s červeným nosem :)

      Vymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)