8. února 2013

Objemová řasenka s hřebínkovým aplikátorem - Oriflame

Krásné ráno přeji!
Dnes to nebude moc pozitivní recenze, jedná se o řasenku, která je i mezi zákaznicemi a Kosmetickými poradci Oriflame poměrně často diskutovaná (viz. web Oriflame). Oriflame nedávno přišel s inovativním hřebínkovým kartáčkem, který má vytvořit nejhustší, nejčernější řasy na světě. No, jaký je můj názor si můžete přečíst pod fotografií :)


Výrobce uvádí: Řasenka nové generace: revoluční aplikátor ve tvaru dvojitého hřebínku ve spojení s unikátní recepturou vytvoří nejhustší, nejintenzivnější řasy, jaké jste kdy viděla! 16x větší OBJEM! Obohaceno přírodním včelím voskem a panthenolem pro zvláčnění řas.


Obsah: 8 ml
Cena: 229,-
Kde ji zakoupíte: u každého Kosmetického poradce Oriflame
Moje hodnocení v bodech:
 - Krátce: mně a mým krátkým řídkým řasám tento kartáček absolutně nevyhovuje.  
- kartáček má dvě strany se zoubky, jedny jsou krátké a husté, druhé delší a řidší
- možná je to rukama, ale po nanesení jediné vrstvy se řasy nehorázně obalí zbytečně velkým množstvím řasenky a úplně je slepí. Když se pak snažíte za pomocí kartáčku ty řasy oddělit, jen to zhoršujete...
- natočení řas jsem nezaznamenala, samy můžete posoudit podle druhé fotky
- na obhajobu bych dodala, že barva je pěkně sytá a oko zvýrazní, ale u mně převažuje špatný dojem ze slepení řas - někdo má rád, když má hodně řasenky, já osobně patřím do tábora těch přirozenějších typů a tuto řasenku už si znovu nekoupím.



Máte raději honě výrazné řasy i za cenu slepení nebo si radši dáváte práci s oddělením jednotlivých řas tak, aby to působilo nenápadně?

4 komentáře :

  1. Máš úžasný blog ma super recenze!Ještě jsem si to nestihla prohlídnout všechno,ale určitě si to pročtu.

    OdpovědětVymazat
  2. Barika, ja ju používam, je jedna z mojich najobľúbenejších a riasy mi nelepí, ale treba vedieť, ako ju naniesť. Má sa priložiť na riasy plochou a potom hrebeňom mierne zatočiť, aby si si riasy súčasne prečesala. Ja ju používam aj na oba efekty. Prvý krát jednou stranou predĺžim, druhý krát zhustím. Viem s ňou zachytiť aj kratučké riasy. To si mi na nej páči. Hlavne na spodku oka a vo vnútornom kútiku. Mne zase nevyhovujú klasické hrebienky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář, musím jí dát druhou šanci :)

      Vymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)