21. června 2013

Sérum na řasy Hyper Stretch - Oriflame

Krásné ráno!
Kdo by nechtěl bohaté a dlouhé řasy, které nádherně zvýrazní oči a oslní každého muže, kterého potkáte :) Oriflame přišel se sérem na podporu růstu a hustoty řas. Poctivě jsem ho používala cca měsíc a zde si můžete přečíst můj názor i výsledek testu :)

Hyper Stretch Sérum na řasy


Výrobce uvádí: Inovativní sérum na řasy pomáhá zvýšit přirozenou délku, plnost, zdraví a sílu řas. Vysoce koncentrovaná receptura obsahuje stimulující komplex Pro-Long™, který podporuje délku a růst řas. Průsvitné složení je oftalmologicky testováno.

Obsah: 3,5 ml
Cena: 159,-

Hodnocení:
- Obal vypadá jako klasické oční linky, velikostně jako malá řasenka.
- Sérum se nanáší za pomocí tenkého syntetického štětečku stejně jako linky - podél horní i spodní linie řas.
- Tekutina je průhledná, nijak parfémovaná a po pár sekundách zaschne.
- Doporučuji sérum používat večer tak, aby mělo dost času působit.
- Po cca měsíci mohu říct, že jsou moje řasy mnohem silnější, nevypadávají, dokonce bych řekla, že jsou i trochu delší, rozhodně však hustší. Samozřejmě nesmíte čekat, že po týdnu budete mít na očích roští, funguje to spíše jako výživa a podpora síly délky :)
- Taky je to dobrá praxe pro všechny z vás, které mají problémy s nanášením tekutých linek - díky tomu, že sérum nanášíte každý večer a stejným způsobem jako barevné linky, můžete si vypracovat pevnější a jistější ruku ;)


1 komentář :

  1. Ahoj, taky sérum zkouším přes tři týdny. Řasy nepadají, jsou silnější a opravdu hustší a delší. Osobně jsem nadšená ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)