23. srpna 2013

Ladybox srpen 2013

Krásné odpoledne!

Velice se omlouvám za větší pauzu bez příspěvků, z důvodu stěhování a stále chybějícího připojení na internet jsem odkázána na pracovní počítač nebo internet u rodičů, mějte prosím proto se mnou trpělivost :) Pár z vás už asi čekání nevydrželo, ale ti, kdo trpělivě vyčkávali, se dnes dočkáte. Zatím poprvé od té doby, co si objednávám Ladybox (což je od května tuším), jsem zvládla udělat článek s malým představením jednotlivých výrobků ihned v den dodání a ne měsíc poté :))) Tak si vezměte kafe či čaj a klikněte dál, pokud se chcete dozvědět, co se ve výroční narozeninové krabičce skrývá ;)
Začnu krabičkou - dle mého je design krásný, růžovo-tmavě šedá s tiskem krajky, takhle já si představuji Ladybox :) Moc se mi líbí takové detaily jako jsou bílé květiny z loga Ladybox v růžovém / tmavě šedém pozadí ve víčku a uvnitř krabičky.


Po otevření je krabička plná růžových papírových konfet a nahoře samozřejmě nesmí chybět dopis s popisem jednotlivých produktů v krabičce. Tentokrát bez růžové pečeti, ale o to přehlednější.


Na Facebooku se ihned po odeslání balíčků rozohnilo hned několik zákaznic s tím, že je dopisek nepřehledný, protože podle něj jim v krabičce chyběly výrobky v plné velikosti. Upřímně - a doufám, že tím nikoho neurazím - já jsem to pochopila ihned a bez problémů. Ladybox se liší kousek od kousku, vždy dostanete 2 plné výrobky - Korres tónované máslo na rty NEBO Korres lesk na rty; Inglot oční stín NEBO Beauty UK lak na nehty. Zbytek jsou výrobky v cestovním balením nebo vzorky. Posuďte sami rozkliknutím fotky pod textem, zda je to složité na pochopení či nikoliv ;)


A nyní už k výrobkům samotným. Mně osobně složení mého Ladyboxu plně vyhovuje - získala jsem Korres tónované máslo na rty a Inglot oční stíny. Jako dárek k narozeninám pak Evelin Slim Extreme 4D proti celulitidě.



1) vzorky od firmy TMT - Inca Oil a Cristall Liquidi Latte

Jako první jsem si všimla těchto malých pytlíků se vzorky od firmy TMT, která je pro mě naprostou novinkou, takže se už těším na vyzkoušení jejich nesmývacího oleje na vlasy a stejně tak i na nesmývací vlasové mléko.

Plná cena Inca Oil: 550,- za 100 ml
Plná cena Cristall Liquidi Latte: 349,- za 150 ml


2) Pure Fiji - kondicionér a šampon z kokosového mléka

Velmi výživný šampon a kondicionér s obsahem kokosového mléka, značku Pure Fiji znám více-méně jen z doslechu, o to raději výrobky vyzkouším. Oba výrobky moc pěkně voní, kondicionér je opravdu hustý a bohatý už od pohledu, dokonce i v popisu Ladybox je uvedeno, že pokud je na vás kokosové mléko moc výživné (mohlo by vám totiž vlasy zatěžit), můžete je zkombinovat s klasickým šamponem a nanést je jen na konečky vlasů. Jsem opravdu moc zvědavá, jak bude kondicionér i šampon fungovat a jaké budou vlasy i po jednom použití :)

Plná cena Pure Fiji šamponu: 460,- za 265 ml
Plná cena Pure Fiji kondicionéru: 460,- za 265 ml



3) Ryor Uvolňující mátový gel

50 ml cestovní balení tohoto velmi osvěžujícího gelu, vůně mi připomíná klasické mátové pasty na zuby a tak nějak mám mátu spojenou s osvěžením víc, než s uvolněním. Nicméně vůně ještě nic neznamená, jsem velmi zvědavá na účinnost. Vzhledem k tomu, že je gel určen na unavené nohy, věřím tomu, že jim velmi rychle dodá energii a navíc příjemně provoní ;)


4) Eveline Slim Extreme 4D gel proti celulitidě

Tento gel jsem dostala jako narozeninový dárek navíc. Vzhledem k tomu, že jsem ho už jednou objevila v předchozí krabičce, nebylo to pro mě velké překvapení, možná bych byla radši za suchý šampon od Lee Stafford, ale tento gel byl celkem příjemný. Nemůžu úplně potvrdit, že by mi zázračně odstranil celulitidu, nicméně maličké částečky jsou dobrým a přitom jemným peelingem a po opláchnutí je pokožka lehce napnutá, takže opravdu máte pocit, že se s kůží něco děje. Kdo ví, třeba při dlouhodobější poctivě aplikaci bych rozdíl viděla ;)




5) Korres Lip Butter - tónované máslo na rty v odstínu Plum

Tónované máslo na rty je naprosto perfektní na léto. Díky tomu, že barvy nejsou tak pigmentované, mohou si je dovolit i ty z vás, které se výraznějších barev na rtech trochu bojí nebo to prostě nemají rády. Odstín Plum je tmavě červeno-fialový, přesně takový, jaký byste si pod názvem Plum (= švestka) asi představily. V kelímku vypadá odstín trochu strašidelně, ale na rtech působí mnohem přirozeněji, spíše zvýrazní přirozený odstín s trochou zabarvení, rozhodně se ho nemusíte bát - můžete vidět odstín na ruce a následně na rtech na fotkách níže.

Plná cena: 240,- za 6 g






6) Inglot Oční stín z Freedom systému, odstín 470

Tímto očním stínem mi udělali z Ladybox týmu velkou radost, jelikož už dlouho uvažuji o zakoupení Freedom systému a několika odstínů očních stínů. Tento 470 je velmi přirozený a jemný odstín v barvě cihlově-meruňkové s trochou zlatého shimmeru. Jak si můžete prohlédnout na fotografii se stínem na ruce, pigmentace je velmi dobrá, na tak světlý odstín mě to dost příjemně překvapilo. Uvidíme, jak se bude s výrobkem pracovat klasicky na očích za pomocí štětce.
Poznámka o freedom systému - možná vás překvapilo, že je to jen takto čtvereček bez obalu - freedom systém spočívá v tom, že si zakoupíte prázdnou paletku a do ní dokupujete jednotlivé odstíny např. očních stínů, takže si můžete personalizovat svoji paletku a naplnit si ji jen odstíny, které vám vyhovují. Prázdná paletka je zmagnetizovaná a tak si do ní jednoduše jednotlivé odstíny v kovovém pouzdře vložíte.

Plná cena: 150,- / ks






Tak to byly všechny výrobky, které jsem našla já ve své Ladybox krabičce. Co vy na ně, zaujal vás některý? Také jste si objednali Ladybox na srpen a máte jiné varianty výrobků? Napište mi do komentářů, ráda si přečtu názory i na jiné varianty, např. jaký je ten lak na nehty ;)

3 komentáře :

  1. nie je tam toho postupne nejak stale menej?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No možná to tak vypadá, ale stále se drží dvou plných produktů a zbytek cestovní balení či vzorky. Já to přepočítávám vždy na hodnotu a pořád obsah mnohonásobně převyšuje cenu krabičky. Ale vzhledem k tomu, že jsem si už přečetla dost negativních recenzí zvlášť na srpnový Ladybox, dokážu pochopit, že se zdá toho být méně :)

      Vymazat
  2. Tak tyhle věci se mi celkem líbí.Normálně mě skoro nic v Ladyboxech a sezaboxech nezaujme,ale tohle je celkem fajn.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)