25. října 2013

Halloween / karnevalový make-up: Smrtka

Krásné ráno!

Letos jsem neodolala, vzhledem k tomu, že jakmile začne říjen, Youtube se plní návody na děsivý make-up na Halloween. U nás se to sice neslaví, ale říkala jsem si, že to může být skvělá příležitost trochu více si pohrát s kosmetikou a vyzkoušet techniky, které jinak nevyzkouším :) Rozhodla jsem se pro Smrtku (či kostru jak chcete) a poté pro klasiku všech klasik - Zombie. Na zombie mi slíbil stát modelem manžel, tak ho musím nejdřív odchytit, proto nejdříve vzhled Smrtky. 


Fotky jsou takové všelijaké, vzhledem k tomu, že jsem se fotila večer při setměním a světlo už bylo na prd - a to jsem začala za světla, ale holt to zabere víc času než jen klasický denní make-up hotový za 10 minut :) Tak snad mi to odpustíte ;)

Pro make-up jsem použila karnevalovou barvu na obličej (bílou) a zbytek kreslila za pomocí gelových černých linek a černých očních stínů. Všechno je dělané od ruky, doporučila bych možná trochu si to předem načrtnout :) Černě jsem si zamalovala i krk, pod bradou a uši, vypadá to mnohem lépe - ale strašně blbě se to smývá :)) Škoda, že nenosím kontaktní čočky, takové ty strašidelně bílé si o to úplně říkají :)

Rozhodně neexperimentujte s barvami, používejte jen ty určené na obličej a navíc rozhodně před aplikací vyzkoušejte, zda na ně nebudete alergičtí.



Na závěr jsem jen tak trochu blbnula s Photoshopem, není to nic moc, spíše pro legraci a abych nemusela běhat v noci po lese :))

1 komentář :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)