4. ledna 2015

Prosincový Ladybox: První dojmy

Krásný rok 2015!

Vítám Vás na mém blogu v čerstvém novém roce 2015 :) Jako první článek tohoto roku jsem se rozhodla představit Vám prosincový vánočně laděný Ladybox. Pokud si dobře pamatuji, vyšel kolem 17. prosince, ale s recenzí jsem čekala, abych měla možnost výrobky i ozkoušet. Samozřejmě za těch 14 dní toho moc nestihnu, takže berte můj názor jako první dojem.



Jak jsem už psala v úvodu, prosincový Ladybox byl celý laděný do vánočního kabátku. Upřímně jsem už několik měsíců předtím box nekupovala, protože mě vyloženě nic extra nenadchlo, ale vánoční box jsem si nemohla nechat ujít. A rozhodně jsem neudělala špatně, dokonce se nebojím říct, že je to asi nejlepší krabička loňského roku co se mě a mých preferencí týče. Vždycky bylo v krabičce něco, co nebylo tak úplně podle mého gusta, ale tentokrát mi vyhovuje vše. Jako každý měsíc za cenu 339,- Kč dostanete produkty v hodnotě mnohem vyšší, než je cena krabičky. Díky miniaturním velikostem a vzorkům produktů máte možnost vyzkoušet značky a výrobky, které byste si třeba normálně nekoupili nebo se dokonce u nás ještě sehnat nedají. 

Nejdříve ke krabičce a prezentaci samotné - tentokrát si tým Ladyboxu dal opravdu záležet, krabička je krásně červená s klasickým zimně-vánočním designem. Nejlepší ale je uvnitř - po otevření je v krabičce vložený balící papír převázaný červenou stužkou a zalepený samolepkou s červenou hvězdou. Je to taková hloupost, ale moc mě to potěšilo. Po rozvázání stužky a rozlepení samolepky na vás vykoukne tradiční přehled všech výrobků.





V prosincovém boxu byly tyto výrobky:




Aubrey Body Sprej s vůní mandlí


Cestovní balení tělového spreje, které se parádně hodí do kabelky. Vůně mandlí je velmi silná, klasická vánoční esence. Musím uznat, že vůně nepůsobí nijak uměle nebo přeslazeně, ačkoliv pro citlivější nosy, kterým by mohla vadit silnější vůně, to asi moc nebude. Já mám ještě jako bonus vždy pocit, že jsem právě vypila mandlový likér, hodně mi to ta vůně připomíná :) Nevýhodou z mého pohledu je fakt, že během roku asi moc nechci vonět jako mandle, takže je to spíše sezónní záležitost.



Skin & Co Truffle therapy pleťové sérum


Pleťová séra jsou vlastně speciální krémy napumpované látkami, které pomáhají regenerovat a hydratovat pleť. Nepoužívají se tradičně každý den, protože mají mnohem větší účinek než klasické krémy, je to prostě taková třešinka na dortu pro pleť. Miniaturní verze je ideální k vyzkoušení. Na obalu tohoto séra je uvedeno použití dvakrát denně, což mi přijde poměrně dost, ale nebudu se s výrobcem hádat, že jo, já tomu nerozumím. :) Sérum pěkně příjemně voní, konzistence je gelová a do pleti se dobře a rychle vstřebá. Po použití máte pleť heboučkou a hydratovanou. Cena za velké balení je teda dost astronomická, 80 USD za 30 ml.



E Style kajalová tužka na oči
odstín 06 Smokey Blue


Česká kosmetická firma E style mi absolutně unikla, takže jsem ráda, že jsem si mohla zase rozšířit obzory a vyzkoušet jejich kajalovou tužku. Potěšilo mě, že tužka není černá, protože takové mám doma minimálně 4 a nemám tolik očí, abych je mohla všechny vypotřebovat :) Odstín se jmenuje Smokey Blue, což považuji za velmi trefné označení skutečné barvy tužky - není to totiž klasická modrá, ale jakoby "uzená modrá" - trochu šmrncnutá šedou. Upřímně ale nejsem z tužky nějak extra nadšená, je to klasická levná kajalová tužka, která je, jako mnoho jiných, zbytečně tvrdá. Maluje celkem slušně, ačkoliv pro výraznější barvu je třeba přejet místo několikrát. Takže první dojem tak 50 x 50.





Schwarzkopf Blond Me keratinová maska na vlasy


Maska na vlasy určená pro blond vlasy byla do krabičky dodána jako bonus po schválení fanoušky na Facebookové stránce Ladyboxu. Ačkoliv samozřejmě blond vlasy nemám ani omylem, masku můžete použít na vlasy jakékoliv barvy. Maska má dodávat hydrataci a hloubkově opravovat vlasy. Ještě jsem ji nepoužila, takže zatím mohu jen komentovat na vůni a konzistenci, která je dobrá - vůně je klasická pro všechny Schwarzkopf výrobky, opravdu čichněte si k jakémukoliv výrobku této firmy a zjistíte, že mají svoji typickou vůni. To není nic špatného, protože vůně je to příjemná :)



Color club lak lak na nehty - mini verze 7 ml
odstín French Tip


Jakožto lakoholikovi mi tento láček udělal moc velkou radost. laky color club mám jen asi 4, z toho 3 jsou z vánoční kolekce loňského roku. Kvalita těchto laků je velmi dobrá, mají velmi syté barvy, veliké množství odstínů a líbí se mi fakt, že prodávají všechny odstíny také v mini verzi. Pro někoho, jako jsem já, kdo má laků desítky, se hodí mít menší verzi, jelikož stejně nemám šanci všechny laky vypotřebovat. Když jsem četla průvodní dopis v Ladyboxu, moc jsem se těšila na nějaký skvělý barevný odstín a tak jsem byla trochu zklamaná, když na mě koukal z krabičky obyčejný bílý :) Nicméně zrovna bílý lak jsem potřebovala, protože ten starý z Catrice už je vypotřebovaný a hustý tak, že se s ním nedá dobře pracovat. Takže nakonec je jenom dobře, že byl v krabičce bílý. Od bílých laků většinou nic moc nečekám, rozhodně ne to, že bude mít tak sytou barvu, že nebude třeba druhá vrstva. Ale světe div se, tento prcek to dokázal. Bezvadně se nanáší, nedělá pruhy a je dostatečně sytý tak, abych nemusela použít další vrstvu. Palec nahoru a je to můj favorit prosincové krabičky.


Použila jsem ho i na vánoční nail art, který jsem letos měla a osvědčil se ;)

Crea-m testovací balíček


Řeknu vám, ještě nikdy jsem nebyla tak nadšená z balíčku vzorků krémů, Taková blbinka jako zabalit je všechny do papírového sáčku a zalepit samolepkou s logem firmy a hned to vypadá úžasně. Upřímně by firma Crea-m měla dostat cenu za originální balení, protože i ty hravé fonty a texty na jednotlivých vzorcích jsou úžasné. Krémy jsem už vyzkoušela, přesněji ten pro citlivou pleť a revitalizační a musím říct, že málokdy mě nadchne kosmetika po jednom použití vzorku. Krémy jsou velmi příjemné, rychle se vstřebávají, mají velmi jemnou vůni, která nijak nepřekáží, gelovou konzistenci, díky které se nanáší jedna báseň. Opravdu skvost, budu se muset podívat po jejich webu a řekla bych, že neodejdu s prázdnou :) (ehm, potřebuji noční krém, ehm :))









 




Figs & Rouche krém na ruce s vůní francouzské vanilky


Krém na ruce s kakaovým máslem a vůní francouzské vanilky. Je to hutnější krém, který se ale moc pěkně vstřebává, nezanechává ruce mastné, ale hydratované. Líbí se mi i obal, takový trochu retro s vzhledem starých kovových tub na pastu, nicméně je celý plastový. Jen tu vanilku tam hledám dost marně, krém vlastně téměř vůbec nijak nevoní. Což není na škodu, jen jsem nějak čekala víc té vanilky ve vůni :)



A to je pro dnešek všechno. Snažila jsem se upřímně popsat všechny výrobky v krabičce tak, abych vás navnadila, popř. odradila od koupi prosincové krabičky, Nejsem si upřímně jistá, zda ještě je v prodeji, ale minimálně jednotlivé výrobky v krabičce na webu Ladybox.cz. Já Vám přeji krásný první celý týden v lednu 2015 a uvidíme se opět ve středu ;)


2 komentáře :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)