25. října 2015

Halloween make-up: Panenka

Krásné ráno!

Pokračujeme v Halloweenském speciálu, dnes si po minulém ještěřím oku zkusíme něco zajímavého a lehce strašidelného ;) Ačkoliv se to nezdá, jedná se o make-up panenky. Pro někoho dokáží být panenky dost děsivé, ty velké a prázdné oči, malinká pusa... No, snad se vám bude moje verze líbit ;)


Udělala jsem dvě verze panenky, jedna je klasická a ta druhá jakoby rozbitá - záleží jen na vás, jakou verzi zvolíte, mě se líbí obě :)


Budete potřebovat:
- podkladový krém, pudr, korektor
- světlý a tmavší odstín očních stínů
- černá linka
- řasenka
- dva páry umělých řas
- bílá tužka na oči
- sytě růžová rtěnka
- hnědá tužka na oči / obočí


Jak na to:
- Na celý obličej naneste podkladový krém, pokud máte nějaké nedostatky, zamaskujte je korektorem a zapudrujte.
- Panenky mívají hodně červená líčka, takže s tvářenkou rozhodně nešetřete, aplikujte ji na střed tváří do tvaru kroužků.

- Oči naličte dle svého uvážení, já jsem zvolila klasické líčení se světlým vnitřním koutkem, tmavším odstínem ve vnější části oka a černou linku podél horních řas.
- Optický efekt velkých panenkovských očí vytvoříte tak, že pod linií spodních řas vytvoříte silnější linku bílou tužkou a spodní okraj pak obtáhnete černou linkou. Tím vytvoříte spodní linii řas mnohem níže, než je normálně.
- Nalepení umělých řas dělá v tomto případě nezbytný efekt - jeden pár nalepte jako obvykle, druhý pár nalepte vzhůru nohama na spodní uměle vytvořenou linku.

- Celé rty zamaskujte korektorem a rtěnkou vymalujte pouze střed rtů.
- Od obou koutků rtů veďte směrem pod bradu dvě hnědé čáry, které vystínujete, aby tvořily stíny. Tyto dvě čáry pod bradou totiž dělají pohyblivou umělou bradu, kterou mají loutky ;)

- V případě, že chcete vzhled rozbité panenky, stačí černou linkou vytvořit nepravidelné tvary, ty vyplnit a z rohů vést pár čar.




 


1 komentář :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)