24. ledna 2016

Disney Make-up: Scar (Lví Král)

Krásné ráno!

Dnešním dnem začínám projekt Disney Make-up, kdy se pokusím vždy v jednom článku o líčení očí ve stylu jedné postavy z Disney pohádky. Jsem otevřená nápadům čtenářům, takže budu ráda, když mi do komentářů napíšete, jakou postavičku byste rádi viděli ;) Začneme líčením z filmu Lví Král, přesněji postavu zlého strýce Scara. Kdo nezná, snad pomůže přiložená fotografie, podle které jsem líčení dělala :) Snad se vám bude foto-návod líbit.



Použitá kosmetika:
- podkladová báze pod oční stíny NYX
- krémové barvy na obličej (hnědá, černá a bílá)
- měděný oční stín
- černé oční linky
- černá kohl tužka na oči
- řasenka


KROK 1:

Na celé oční víčko naneste podkladovou bázi pod oční stíny, díky tomu bude stín výraznější a déle vydrží. Obočí jsem vyplnila zkoseným štětečkem a krémovými barvami hnědou a černou tak, aby tvar odpovídal co nejvíce originálu - prakticky jde o hodně velký a dlouhý oblouk. Nechala jsem přibližně uprostřed mezeru, kterou jsem vyplnila bílou barvou, která představuje jizvu. Tvar jsem opět okoukala z obrázku. Jizva také pokračuje pod okem.


 KROK 2:


Za pomocí menšího štětce jsem nanesla měděný oční stín. Tvar není klasický, ale přibližně v 2/3 horního víčka (pod nejvyšším bodem obočí) jsem stín vytáhla směrem nahoru a vytvořila vrcholek. Takže celkově líčení na horním víčku vypadá trochu jako trojúhelník. Stíny také patří podél spodních řas, aby se tak spojil celkový vzhled. Nezapomeňte okraje rozetřít do ztracena, aby působily přirozeněji.


KROK 3:


Černou linkou na oči jsem orámovala oko. Do vnitřní linky doporučuji nanést kohl tužku, jde to nejlépe a nejlépe to drží. Vnější část linky protáhněte trochu ke spánkům.


KROK 4:

Tekutou linkou jsem orámovala okraj celého líčení na horním víčku, aby to odpovídalo obrázku, který jsem stáhla a použila jako vzor. Vnější a vnitřní konec linky podél horních řas jsem protáhla, aby se všechny čáry spojily.

KROK 5:


Nakonec jsem aplikovala řasenku, pokud byste chtěli dodat vzhledu něco extra, doporučuji umělé řasy. A celý vzhled je hotový ;)





A ještě srovnání make-upu s originálem:




1 komentář :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)