10. ledna 2016

Sleek i-Divine Vintage Romance paleta 12 stínů

Krásné ráno!

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na nádhernou paletku 12 očních stínů od firmy Sleek, kterou mám osobně moc ráda. Taky proto jsem si zakoupila v řadě již třetí paletku, ačkoliv jsem ji úplně nutně nepotřebovala :) Ale znáte to, když ona byla tak krásná a ty odstíny ještě doma nemám... :)



Nejsem si jistá, jak nová tato paletka je, koukala jsem na web Sleek a nic jsem tam moc nevyčetla, maximálně to, že se nejedná o super-novinku. Já jsem tuto paletku kupovala spolu s Adventním kalendářem a paletou od w7, takže na tomto e-shopu. Ale vím, že takový neoficiální web, kde si kosmetiku Sleek kupuje hodně lidí, je BestMakeup.cz. Tam je mimochodem tato paletka za 265,- Kč, já ji kupovala za 299,- Kč. Rozhodně doporučuji se porozhlédnout po webu, když si budete Sleek kosmetiku chtít zakoupit, protože oficiální web (teda doufám) v ČR nemají a tak se musíme omezit na různé weby se zahraniční kosmetikou. Problémem zůstává, že každý obchod nabízí jiné výrobky a nikde nenajdete všechno. Nicméně pokud vám nevadí nákup v zahraničí, samozřejmě nejlepší zdroj je oficiální web Sleek Makeup. Výrobky zasílají do celého světa, při nákupu nad 85 USD máte poštovné zdarma ;)


Ale konec obecných řečí, jdeme se věnovat této paletce. Miluji fialovou barvu a jakékoliv její odstíny, takže to byl hlavní důvod nákupu, nebudu vám lhát :) Nicméně tyto odstíny jsou vhodné právě pro období zimy a plesů, protože tam naleznete velmi krásné kombinace vhodné i na večerní líčení.

Balení paletky je moc pěkné, velmi jednoduché a přitom kvalitní, ačkoliv je obal plastový, rozhodně nepůsobí levně. A přitom ta paleta není drahá, 265,- Kč je moc krásná cena za 12 stínů. Samotná paleta je ještě chráněna papírovou krabičkou a pěkným designem, kde naleznete mimo jiné všechny důležité informace o výrobcích i jednotlivých stínech. Složení všech odstínů je samozřejmostí.




Po otevření se vám naskytne nádherný pohled na 12 odstínů očních stínů, všechny kromě jednoho jsou třpytivé, na očích tak krásně odrážejí světlo. Na samotných stínech je ochranná plastová fólie, která zabraňuje prášení a také na ní naleznete pojmenování jednotlivých barev. Osobně mě tento detail, jako vtipné a trefné pojmenování barev, přijde velmi pěkný. Celá paletka se jmenuje Vintage Romance, což by se dalo přeložit jako "Klasická romance", a i jednotlivé stíny jsou pojmenovány v duchu romantiky. Kdo nevládne angličtinou, jedná se o jednotlivé "kroky" vztahu a k tomu vždy jedna světová metropole - LA, Řím, Londýn a dokonce i Praha :) Je to hloupost, která více-méně nemá se samotným výrobkem nic společného, ale je to právě ten detail, který vás příště může přesvědčit k dalšímu nákupu. Alespoň u mě to tak je, snad nejsem moc divná :)


Zde na fotografii můžete vidět všechny stíny krásně na světle, jak jsem psala všechny mají třpytivý finiš, jen Propose in Prague úplně vpravo nahoře) je matný.







Samozřejmě vás všechny zajímá to nejdůležitější - pigmentace a jak se se stíny pracuje. Já nanáším stíny štětečky na oči, nepoužívám pěnové aplikátory jako je ten, který dostanete spolu s paletkou. Stíny jsou všechny bez výjimky velmi syté, nepráší ani nespadávají při aplikaci pod oči. Opravdu pokaždé, když zkouším nové odstíny Sleek, vždycky jsem fascinovaná, jak za poměrně slušnou cenu  získám opravdu kvalitní stíny. Už jen podle fotografie swatches, kdy jsem jednoduše nanesla trochu stínu na bříška prstů a udělala na ruce čáry, je vidět, jak pigmentované stíny jsou. Musím upozornit, že jsem na ruce neměla žádnou podkladovou bázi, takže s ní budou barvy ještě výraznější a déle vydrží.


Mimochodem, když jsem zmínila výdrž. Během vánočních svátků jsme byli v Brně na vánočních trzích a já jsem se nalíčila právě touto paletkou. Jak si určitě pamatujete, bylo mlhavo a čas od času mrholilo, nicméně stíny držely jako přibité i bez podkladové báze.

No už se nebudu rozplývat, jednoduše mohu 100% a s čistým srdcem doporučit jakoukoliv paletku očích stínů od Sleek a to si dovolím napsat i jakožto majitelka pouze 3 jejich palet. Upřímně snad byste nenašli někoho, kdo Sleek palety nemá rád, troufnu si tvrdit, že jsou všechny skvělé.

Takže abych to shrnula: paletka stojí 265,- Kč, za tu cenu získáte 12 velmi pigmentovaných kvalitních stínů, v tomto případě v odstínech burgundy/fialové, všechny až na jeden jsou s třpytkami, nepadají při aplikaci a vydrží celý den.

poznámka pod čarou: Ačkoliv to tak zní, rozhodně se nejedná o reklamní článek firmy Sleek, paletku jsem zakoupila za vlastní peníze během předvánočního nákupu kosmetiky. Nejsem nijak placená firmou Sleek a nedostala jsem žádné výrobky zdarma na vyzkoušení (ačkoliv bych byla strašně šťastná :D)


8 komentářů :

  1. Ta je nádherná, škoda, že ke mně takové barvičky vůbec nejdou :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie, stačí si vybrat paletku dle svého gusta, mají jich mraky ;) a lákavě vypadají všechny :)

      Vymazat
    2. Přesně tak, zrovna Sleek má velmi bohatý výběr odstínů a všechny jsou kvalitně perfektní ;)

      Vymazat
  2. Tato paletka je jednou z mých nejoblíbenějších, zbožňuju odstíny zlaté a fialové, na zimu je úplně ideální :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nějakou paletku od Sleek bych chtěla vyzkoušet, ale ještě jsem se k tomu bohužel nedostala :D
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji, sama mám 3 a jsem se všemi spokojená :)

      Vymazat
  4. Tyhle barvicky vypada uzasne i pigmentace je dobra. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)