6. března 2016

Disney Make-up: Hledá se Nemo (Dory)

Krásné ráno!

Zdá se, že se vám líčení podle Disney filmů líbilo, tak jsem udělala ještě pár dalších. Dnes se koukneme na líčení inspirované mou oblíbenou postavičkou z filmu Hledá se Nemo, a to zapomnětlivou Dory. 



Takže jdete rovnou na to. Samozřejmě to není líčení vhodné na každý den, spíš je to taková legrace a zajímavá zkušenost, jak si zlepšit techniky stínování a nanášení stínů. A nebo kdo ví, klidně se můžete na maškarní ples obléct za Dory a nalíčit si k tomu stylově i oči :)

KROK 1: 
Na celé horní víčko a podél spodních řas naneseme modrý stín a dobře rozetřeme okraje do ztracena.




KROK 2:
Za pomocí tekuté nebo gelové linky na oči začněte vytvářet linie - Jednu veďte od vnitřní strany oka podél ohybu horního víčka a ve vnějším koutku protáhněte směrem ke spánku. Zespodu začněte v cca 2/3 oka a linku opět veďte jako černý okraj modrého stínu. Ve vnější části protáhněte až ke spánkům, nechte však mezi oběma linkami prostor.




KROK 3:
Pokračujte ve vytváření linek, nyní spodní část na horním víčku. Ve vnitřním koutku oka vytvořte špičku a od ní začněte malovat 3 obloučky. Ten poslední trochu "položte" na bok a ukončete ve vnějším koutku oka. Nakonec spojte vnější protáhlé linky ke spánkům ležatým V.
A nyní vybarvěte prostor mezi oběma linkami podle druhé fotografie. Nezapomeňte nechat linku zaschnout, jinak se vám obtiskne černá na horní část oka ;)




KROK 4:
Jakmile máte vyplněný černý prostor, orámujte celé oko stejnou černou linkou.



KROK 5:
Nyní žlutým sytým odstínem vyplňte vnější V a vnitřní spodní linku oka. nejlepší by byla žlutá tužka na oči, ale stíny to jde taky, dokud jsou dostatečně pigmentované.



KROK 6:
A úplně nakonec použijte řasenku a zvýrazněte řasy. Můžete i nalepit umělé řasy, pokud chcete, záleží na vás. A je hotovo, vaše líčení alá Dory z Hledá se Nemo je na světě. :)



Celý tutoriál jsem fotila při umělém osvětlení, což trochu změnilo odstíny barev, takže jsem nakonec hotové dílo fotila proti oknu s přirozeným světlem a je tak znát, jak barvy doopravdy vypadají. ;)





Snad se vám tento netradiční make-up líbil těšit se můžete ještě na Alenku v Říši Divů a 101 Dalmatinů ;)


1 komentář :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)