15. května 2016

Disney Makeup: Štěně (101 Dalmatinů)

Krásné ráno!

Dnes se podělím o další líčení z mého projektu Disney makeup a zkusíme spolu líčení inspirované jedním z štěňátek :) Tak doufám, že se vám bude toto originální líčení líbit! :)



Inspirace:


KROK 1:

Na celé horní víčko naneste bílou tužku na oči, která zvýrazní výsledné barvy.


KROK 2:

Na krémový základ naneste bílý pigment nebo oční stín, aby se bílá pěkně zafixovala a zvýraznila. Bílou také naneste do vnitřního koutku oka a do 1/3 podél spodní linie řas.


KROK 3:


Ve vnějším koutku oka vytvoříme klasické ležaté V protažené podél horní vrásky pohyblivého oka až do vnitřního koutku za pomocí černého očního stínu s perletí. Měkkým štětcem pěkně zapracujte okraje naneseného stínu, aby přechody působily pěkně. Menším štětcem naneste černý stín i podél spodních řas a skončete ve 2/3, 1/3 u vnitřního koutku nechte bílou.


KROK 4:

Podél spodní linie řas vytvořte červenou tužkou nebo stínem linku vedenou od středu oka směrem k nosu.


KROK 5:

Černými očními linkami zvýrazněte horní linii řas, tentokrát protáhněte linku ve vnitřním koutku místo klasického vnějšího.


KROK 6:


Nakonec černou linkou vytvořte na horním víčku několik nepravidelných černých teček jako mají dalmatinové. Řasy zvýrazněte řasenkou, můžete i nalepit umělé řasy, pokud chcete. A máte hotovo :)


VÝSLEDNÉ LÍČENÍ:




Máte nějaký tip na další Disney filmy (postavy), které bych mohla zkusit přetvořit do líčení očí? :) Budu ráda za každý tip!

1 komentář :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)