3. dubna 2017

NYX Face Awards CZ & SK 2017 // Vstupní video

Krásné pondělní odpoledne!

Dnes bych se s vámi ráda podělila o video, které jsem připravovala s extra péčí z toho důvodu, že se jedná o mé vstupní video do soutěže NYX Face Awards CZ & SK. Kdo jste nikdy o této soutěži neslyšel, jedná se o asi nejznámější soutěž pro všechny milovníky makeupu a speciálních efektů, kde se tvoří úžasné a inspirativní looky na zadané téma, to vše zastřešené kosmetickou firmou NYX. Jak již jistě spousta z vás ví, já jsem se na tuto soutěž těšila jak malá a tak doufám, že se ten rok příprav a sebevzdělávání v oboru SFX makeupu vyplatí a já budu moct zkusit si tento nezapomenutelný zážitek na vlastní kůži.

Soutěž je na jejím samém počátku, tedy ode dneška do neděle máte možnost hlasovat pro jakékoliv vaše oblíbené video, které si připravili úžasní makeup artisté (lepší označení mě opravdu nenapadá :)). Hlasovat můžete jednou denně a moje maličkost je v té záplavě talentů také :)

Takže pokud se vám moje video bude líbit a rádi byste mě viděli v TOP 20 šťastlivců, hlasovat můžete zde: http://faceawards.nyxcosmetics.cz/soutez 

Moje maličkost je 6. od konce ;)

Já vám děkuji za jakoukoliv podporu a kdo ví, třeba se opravdu zadaří a budu moct vyzkoušet vytvořit look na zadané téma :) ;)

A je to tento look, nazvaný Steampunk inside:



2 komentáře :

  1. Velmi sa mi pacila kombinacia krvi a steampunku a uprimne som si myslela ze do top 20 sa dostanes, ta klucna kost je super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, taky jsem si na Top 20 myslela, ale teď už vím, co mé video trochu postrádalo, abych se tam dostala ;) Budu muset počkat na příští rok a zase zkusit svoje štěstí :) Díky za podporu!

      Vymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)