8. října 2018

Halloween dýně: makeup tutorial

Krásné ráno!

Konečně začalo období Halloweenu, tedy pro všechny makeup artisty na světě zabývajícím se face/body painting/SFX a i klasickým makeupem to nejoblíbenější a nejvíc stresující období, protože každý chce ze sebe dostat to nejlepší a nabídnout kvalitní líčení vhodné třeba na konec října, právě na ten zmiňovaný Halloween. 

Říkám to každý rok, ale budu se opakovat - i přesto, že u nás se Halloween jako takový neslaví, já jem si tento Irský svátek velmi oblíbila a každý rok dělám něco extra během celého měsíce října, abych vyprodukovala co nejlepší a nejzajímavější makeup tutoriály. Pokud sledujete můj blog či hlavně Youtube kanál delší dobu, určitě jste si všimli, že teoreticky pro mě je období Halloweenu celý rok, protože dělám speciální a zajímavé líčení pořád, ale ten říjen je přece jenom důvod navíc opravdu předvést něco extra.

Letos jsem si pro vás připravola vždy dva makeup tutoriály týdně, takže dvojnásobnou nálož než obvykle, navíc všechno líčení je tématické - jedno líčení je inspirované českými a evropskými pohádkovými postavami, druhé je spíše drsnější, strašidelnější a krvavější. Takže se máte na co těšit :)

Tento týden začínám strašidelnějším videem a to superznámým Jack O'Lanternem, nebo-li oživlou dýní. Upřímně si nedokážu představit lepší úvod pro Halloweenské speciály :)



Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)