13. dubna 2011

Hairstyle tutorials

zdroj: http://www.flickr.com

Zdravím, dnes bych ráda přidala zase něco pro inspiraci. Já osobně čas od času procházím různé tutoriály na Youtube.com a nechávám se inpirovat co se týče líčení, různých fíglů nebo účesů. A zrovna o účesech dnes bude můj článek. 


zdroj: http://www.flickr.com
 Ať už máte vlasy krátké, dlouhé, husté nebo jemné, určitě chcete vypadat pěkně a tak asi jako já každý den alespoň chvíli přemýšlíte o tom, "co já si na tu hlavu dneska udělám" :) Jasně, majitelky krátkých vlasů to mají celkem jednoduché, ale my s vlasy delšími už ne. Nevím jak vy, ale dost často se mi stává kvůli hustotě mých vlasů, že s nimi ráno bojuji při rozčesávání (a to spím zásadně s copem). Když si nechám vlasy rozpuštěné, je to sice krásné pro okolí, pár lidí si všimne a chválí délku a množství vlasů, ale já pak zase odpoledne po návratu z práce bojuji při rozčesávání. Takže určitě chápete, že si je raději nějak upravím - zaprvé je na první pohled vidět, že jste si s vlasy daly práci, a zadruhé se vám tak nezacuchají, nemáte je nalepené na rtech, nepletou se při každodenních povinnostech všude kolem :) S vlasy delšími se dá přímo kouzlit, stačí i délka po ramena a hned uvidíte, co všechno se dá vytvořit, je to lehké, rychlé a efektní :) 

Takže směle do toho, následují vybraná videa z jednoho kanálu Youtube zabývajícím se přímo vlasovým stylingem a účesy. Kdo by chtěl nakouknout, odkaz je zde, naleznete tam mnohem víc videí ;) Videa jsou (bohužel?) v angličtině, ostatně jako většina videí na Youtube, ale myslím si, že je to pěkně na videu vidět a ani k tomu ten jazyk nepotřebujete :)

jemný účes pro středně dlouhé vlasy s francouzským copem kolem hlavy

efektní a jednoduchý party/elegantní účes pro dlouhé vlasy

snadný netradiční culík pro každodenní nošení

ležérní vysoko posazený drdol pro dlouhé vlasy

romantický francouzský cop na jednu stranu

elegantní romatický účes s vlnami

rockerský účes s malým copem na temeni hlavy a vlnami

netradiční elegantní cop/culík na jednu stranu s ozdobou

a bonus - jak na falešné dredy :)


Doufám, že se vám alespoň nějaké videa z mého výběru budou líbit a že se třeba necháte inspirovat ;)

3 komentáře :

  1. tongchen@seattle: thank you very much! I´m really happy that even someone from other country like my blog! About your question: yes, I´m living in small village near city Brno. Again thank you for your comment, I really appreciate it :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super, ještě mít takovou zručnost :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Chcem viac viac viac takýchto videí, tento víkend skúsim snad všetky...vyzerá to úžasne :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)