14. dubna 2011

Make-up tutorials

zdroj: http://www.flickr.com
Zdravím všechny mé čtenářky a čtenáře (stad i tací najdou :))!
Dnes navážu na včerejší článek o tutoriálech. Včera jsem vám nabídla několik videí z Youtube, díky kterým si můžete vykouzlit poměrně jednoduše krásné účesy. A dnes vám nabídnu naopak tutoriály jak na make-up, resp. přesněji jak na líčení. 


Jak jsem již psala v článku o různých kosmetických serepatičkách, o líčení se velmi zajímám a ačkoliv v tom ještě nejsem nijak extra výjimečná, snažím se zdokonalovat. Jedním krokem ke zdokonalování je i zkoušení a právě sledování fíglů jiných, již mnohem zkušenějších dam, ať už profesionálek či nadšenců jako jsem já. A tak se sem tam přistihnu, jak koukám na tato videa a zkouším. Vypadá to velmi vtipně, když sedím u stolu s notebookem, v ruce štětečky a líčidla, koukám do zrcadla a přitom vždycky kouknu na notebook, jak že mám toho vzhledu dosáhnout :) Ale upřímně si myslím, že je to zrovna velmi dobrý způsob, jak se to naučit, přeci jenom jen o tom číst nebo prohlížet už hotové fotky není ono, takhle vám to vysvětlí krok po kroku a vy si to můžete klidně vrátit nebo posunout, jak je libo. 
Tak směle do toho, doufám, že se v komentářích objeví i vaše zkušenosti a třeba vás nějaké to líčení nadchne a zkusíte to - věřte mi, jde to podle videa úžasně, já se tak líčila už několikrát a překvapivě to u mě dopadlo stejně jako na videu (a to se stále nepovažuji za nikterak úchvatnou v líčení :)). 

Videa jsou opět vybrána z jednoho kanálu na Youtube, můžete ho najít zde. Ale co se make-up tutoriálů na Youtube týče, jsou jich tam mraky, takže stačí jen zadat "makeup tutorial" a vyběhne na vás cca 336 000 videí :) Angličtina i v tomto případě moc nevadí, většinou jen komentují jaký odstín jaké firmy používá, jak velký štěteček atd. Samozřejmě rozumět je lepší, ale myslím si, že i bez toho je to srozumitelné dost :)

kouřové party líčení

exotické líčení inspirované arabským světem

kočičí oči podle Kim Kardashian

výraznější denní líčení

jemnější béžové denní líčení

výrazné "gothic" černé líčení

a jedno bonusové - jak na perfektní obočí

1 komentář :

  1. ty videa jsou skvělá, strašně mě na ně baví koukat. Dokonalé! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)