18. května 2011

Interesting events

Zdravím, dneska si dáme trochu reklamového dne :) Rozhodla jsem se pomoct, udělat něco pěkného nejen pro sebe a ráda bych se o to podělila s vámi ostatními. Jedná se o pár akcí, kterých se s největší pravděpodobností sama zůčastním a jelikož se jedná o velmi zajímavé akce, rozhodně si je nenechám pro sebe :o)

POJĎTE S NÁMI NA PROCHÁZKU aneb
2. POCHOD TŘEBÍČSKÉHO ÚTULKU

http://utulek-trebic.cz
Této velmi pěkné akce se zůčastním na 100% i s mým Mužem, dohodli jsme se, že si uděláme pěknou neděli v Třebíči a uděláme něco hezkého pro opuštěná zvířátka v útulku. Sama jsem si odtud jednou pořídila kočičku, pejska mít nemůžeme, ale alespoň takhle jim uděláme radost a navíc uděláme něco pro své tělo :o)

TRIBAL FUSION FEST BRNO

http://www.afsana.cz/
Skvělá akce pořádaná mimo jiné mojí lektorkou Afsanou, bude to skvělý víkend plný tribal fusion, v sobotu skvělé semináře a v neděli přednášky. S největší pravděpodobností se zůčastním přednášek, protože v sobotu jedu za kamarádkou na ranč kouknout a možná se i projet na jejím Quarter horse :)) (to si prostě nemůžu nechat ujít :)). 

a jedna dlouhodobější reklama:
ZEN - taneční pohybové studio
http://www.zenovestudio.cz
Zbrusu nové taneční a cvičební studio, kam docházím na kurzy tribal fusion. Studio ale nabízí mnohem více druhů pohybu - od pilates přes zumbu až po břišní tanec. Lokalita je dobře dostupná, dostanete se pohodlně autem, trolejbusem či tramvají, najít se dá lehko. Je nádherně zařízené do orientálního stylu, má příjemnou majitelku a určitě se vám tam bude líbit jako mně :) Momentálně vyvěsili speciální letní rozvrh, na který se můžete přihlásit + letní semináře, které určitě stojí za to!

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)