11. srpna 2011

Buy or not buy reviews: Oriflame Rebalancing Face Serum

Krásný čtvrtek!
Rozhodla jsem se ze čtvrtků udělat dny reviews, nebo-li recenzí, takže můžete v budoucnu očekávat každý čtvrtek nějakou pěknou recenzi. Chtěla jsem se vás optat - vyhovuje vám spíše recenze několika výrobků naráz, nebo recenze jednoho výrobku, ale rozepsaná? Ptám se, abych věděla, jak pokračovat k vaší spokojenosti ;)

Dnes vás seznámím s mým poměrně novým přítelem - používám ho už asi měsíc, takže vám mohu popsat mé zkušenosti na vlastní kůži :)
Jedná se o Vyrovnávající pleťové sérum z řady Swedish Spa od firmy Oriflame. Získala jsem je spíše náhodou a musím uznat, že to byla sakra dobrá náhoda, když se na to koukám zpětně. Toto sérum by se mělo používat denně jako poslední krok po důkladném vyčištění pleti, mělo by hydratovat a vyrovnat pleť. Já jsem si ho koupila ve speciální akci za pouhých 95,- při jedné mé objednávce v Oriflame a už teď vyhlížím, kdy bych si koupila další balení :)

Sérum je v zajímavě řešené tubě s pumpičkou ve spodní části, což je výhodné hlavně při pozdějším použití výrobku, kdy už v tubě nebude moc séra a já tak nebudu muset otáčet lahvičku vzhůru nohama, aby mi zbytek stekl dolů. Nanáší se opravdu malé množství o velikosti hrášku - to bohatě stačí.

Co píše výrobce (Oriflame):
Vyrovnávající sérum naneste na vyčištěnou pleť obličeje a krku. Intenzivně hydratuje a vyživuje pleť. S ochranným malachitem, zklidňujícím olejem ze sladkých mandlí a zjemňujícím komplexem Hydracare+.

Můj názor:
Úžasné a ještě jednou úžasné. Nikdy jsem séra nepoužívala, většinou se totiž jednalo o séra pro vypnutí pleti apod., což ve svých 22 letech snad ještě nepotřebuji :) Ale toto sérum je naprosto bezchybné - nanáším je každé ráno po vyčištění pleti (na to mimochodem často zapomíná - vyčistit si obličej po noci, kdy pleť vyloučila všechny nečistoty při regeneraci) a před nanesením make-upu. Nádherně jemně voní, není to ani sladká ani moc ovocná vůně, spíše taková svěží, ale jemná. Jak jsem psala výše - stačí opravdu troška - asi tak o velikosti malého hrášku - na tváře, čelo a maličkou trochu i na bradu, pěkně rozetřete a necháte vstřebat. To trvá jen pár sekund a pleť je hydratovaná a krásně jemná. Hydratace se drží celý den, v práci máme klimatizaci a i s tou si sérum poradilo - ještě večer jsem měla pleť jako miminskovskou prdelku :) 
Já osobně sérum používám jako vyrovnávací podkladovou bázi pod make-up - možná také díky séru je výsledný make-up tak přirozený a hladký. Opravdu to dělá divy.
Bohužel abych jen nemluvila v superlativech, velkým mínusem pro mě je cena - 399,- za 40 ml séra je opravdu hodně a kdybych si měla sérum koupit za tuto cenu, nekoupila bych si ho, ačkoliv za ni určitě stojí - je vynikající. Ale jsem člověk, který když nemusí, nekupuje drahé výrobky. Ale jak píši - pro někoho, komu vyšší cena nevadí, je to skvělý výrobek bez chybiček, mohu jenom doporučit. A pro ty z nás, koho vysoká cena odrazuje, mám tip - Oriflame má každou chvíli na různé výrobky pěkné slevy, stačí jen číhat na správnou dobu ;)

Moje hodnocení: 9/10 (pouze cena snížila hodnocení)

+ pratické balení
+ rychlé vstřebávání
+ účinná hydratace
+ velice vhodné jako vyrovnávací báze pod make-up

- vysoká cena (399,- za 40 ml)

1 komentář :

  1. Can I just say what a relief to uncover someone that really knows what they're discussing on the internet. You actually understand how to bring a problem to light and make it important. More and more people have to check this out and understand this side of your story. I was surprised you aren't
    more popular because you surely have the gift.

    Here is my web page: freeconsumerreview.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)