22. září 2011

7 Make-up facts about me

Zdravím!
Tento řetězový dotazník běhá po blozích, mě sice nikdo nepoprosil o má 7 make-up fakta, ale nápad se mi líbil a tak jsem se požádala sama :o) Třeba vás nějaká fakta překvapí, nebo se s nimi ztotožníte :o)

1) Snažím se kupovat si kosmetické výrobky od těch firem, které své výrobky netestují na zvířatech ani testování nijak nepodporují (naposledy mě vyděsilo, že jsem si koupila pro mě celkem neznámou značku NYC a zrovna oni na zvířatech testují :(( )

2) večer před spaním se vždy odlíčím, za celý svůj mladý život, kdy se líčím, jsem šla neodlíčená spát asi jednou (na šermířské akci, kde nebylo kde a já si nevzala náčiní) a cítila jsem se tak špatně, že to už nikdy neudělám :o)

3) jsem závislák na lacích na nehty, nejčastěji kupuji minilaky od essence, těch mám doma snad 20

4) používat líčidla jako řasenku, oční stíny atd. jsem začala někdy kolem nástupu na střední školu, tj. v 15ti letech - ale to byla většinou jen náhoda, když jsem se namalovala, většinou jsem chodila nenamalovaná, max. s leskem na rty ;o)

5) v kabelce s sebou nosím vždy jemnou rtěnku, lesk na rty, zrcátko a "zázračný kelímek" od Oriflame. Když jdu do práce na 6.15, tak nosím speciální taštičku i s podkladovým krémem, pudrem, řasenkou a tužkou na oči, ale to nebývá pravidelně

6) v koupelně ráno strávím cca 15 minut, za tu dobu stihnu vykartáčovat si vlasy, vyčistit zuby, očistit obličej a jemně se nalíčit

7) Moc ráda bych to jednou dotáhla na vizážistku, láká mě líčení na módní přehlídky nebo pro fotografy


Tak to je 7 make-up faktů o mně, jelikož všechny bloggerky, které by mohly odpovědět, už na tuto řetězovku odpovídaly, nechám to na každém, kdo bude chtít, na svém blogu odpovědět a prozradit 7 make-up faktů o sobě samém :o)

Doufám, že to nebyla úplná ztráta vašeho času, já se při vyplňování odpovědí docela bavila :o)

1 komentář :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)