21. září 2011

Buy or not buy reviews: Palette of 15 concealers

Krásné ráno,
Jak jsem psala v jednom z mých článků se seznamem přání, dlouho jsem si přála paletku s několika odstíny korektorů, která je výhodná nejenom pro vizážistky, které se denně potýkají s různými odstíny pleti, ale i pro osobní užití, jelikož během roku máme každý různý odstín pleti, navíc různé začervenání, kruhy pod očima apod. Dočkala jsem se a za nějakých směšných 80,- jsem si z Ebay.com zakoupila tuto paletku.

Jak vidíte na fotce, odstínů je přehršel, ty tmavší zkusím použít pro tvarování obličeje (např. zúžit nos atd.), ještě jsem je po pravdě nepoužila. Odstín úplně vlevo nahoře je rozjasňovač, nanáší se nad lícní kosti (jen velmi jemně!) a pod obočí, tím tyto kosti opticky vystoupí a dodají obličeji trochu jiný rozměr.

Co se kvality korektorů týče - byla jsem poměrně překvapená, předpokládala jsem, že krytí nebude nic moc, ale po výběru správného odstínu k mé pleti bezproblémů zakryje i moje kruhy pod očima, což je skoro zázrak :) Jen na jednu "nevýhodu" jsem přišla, možná je to jen můj pocit, ale trochu mi přišlo, že korektor místo lehce vysušuje, třeba po nanesení kolem nosu. Ale není to nijak extra, jakože když si korektor nanesete, máte automaticky suchou pleť - to samozřejmě ne :o)


Konzistence korektorů je krémová, dobře se nanáší jak prsty, tak štětečkem, určitě však doporučuji štětečky s umělými vlákny, lépe se pak čistí ;o) Korektoru není třeba mnoho, takže předpokládám, že mi vydrží věky. 
Rovnou chci upozornit, že se jedná o neznačkové korektory z Hong Kongu, žádné BH a podobně, takže pokud nechcete nebo nemůžete investovat do korektorů od známých značek, tyto korektory jsou na Ebayi za pár peněz a svoji práci také udělají.

Moje hodnocení: 10/10

+ nízká cena
+ dobré krytí
+ praktické balení paletky (není velká)

3 komentáře :

  1. Vypadá opravdu zajímavě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. coo za 80?:D to je aka super cena. Kolko to trvalo kym ti to prislo a kolko ta o clele stalo?

    OdpovědětVymazat
  3. Suzie: jj, za tak malinkato :) Kupovala jsem je spolu s 32 štětci, dohromady i s poštovným to bylo nějakých 300,- a došlo to klasika asi po měsíci (možná o trochu dříve) Zkus Ebay.com, když zadáš "palette concealer" tak by ti to tam mělo vyjet ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)