16. září 2011

Celebrity make-up n.3

Přeji krásný den!
Konečně je tu pátek, víkend před námi a já využiji situace a nabízím vám další make-up návod podle vybrané celebrity. Tentokráte, dle vašeho hlasování, to bude Rihanna.

Její make-upy jsou barevné a jako stvořené na party, tento make-up nebude jiný. Nejdřív však malinko o Rihanně:

(*20. 2. 1988)

Zpěvačka. Modelka. Filmová a seriálová Herečka. Propagátorka Nike. Tvář parfémů Secret. Majitelka nohou za milion. To je Rihanna. Mladá nadějná zpěvačka, jenž oslnila svět písničkou o deštníku, která vlastně byla spíše o vztahů dvou lidí než o deštníku…Rihanna se narodila 20. února 1988 na ostrově Saint Michael na Barbadosu. Už od malička zpívala kamarádům a rodině. Na střední škole pak se dvěmi spolužačkami založili hudební trio. Roku 2004 vyhrála „Miss Combermere Beauty Pageant“. V tomto roce také vystoupila na koncertu s písní Hero od Mariah Carey.


Make-up alá Rihanna:


použitá kosmetika:


Pro tento make-up nepotřebujete vlastně nic jiného, než červený oční stín, černou kajalovou tužku a řasenku - je to jednoduché a přitom efektní.

postup:

1) podél horní i spodní linie řas aplikujte červený oční stín nebo červenou oční tužkou vytvořte silné linie. Vnější i vnitřní části protáhněte. Na horním víčku linie nezačíná ve vnitřním koutku oka, ale přibližně v 2/3 oka a postupně se rozšiřuje směrem ven. Linie podél spodních řas na horní navazuje.
 

2) podél horní linie řas vytvořte silnější černou linku, ve vnějším koutku oka ji protáhněte ven a vytvořte efekt kočičího oka. Na spodní části tužkou vyplňte vnitřní linku oka.


3) naneste řasenku, popř. nalepte umělé řasy a je hotovo :)

A jaká bude příští celebrita? O tom rozhodujete vy!


<hlasování ukončeno>

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)