10. listopadu 2011

New haircut?

Ahoj!
Tentokrát přicházím s prosbou :) Nebojte, nechci po vás žádné hlasování pro moji fotku nebo podobné zhovadilosti, jen bych ráda znala názor co nejvíce lidí předtím, než udělám pro mě poměrně důležitý krok.

Nebudu to okecávat, chtěla bych se nechat ostříhat a nejsem si jistá střihem. Pokud mě nějakou dobu sledujete, víte, že mám hodně dlouhé rovné vlasy tmavě hnědé barvy (délku cca po zadek). A jelikož jich mám hrozně moc (díky Bohu za to), tak se mi začínají cuchat a trochu překážet. Navíc se mi nelíbí, že je každý den jen smotám do uzlu, do copu nebo culíku a vypadám pořád stejně. Napadlo mě proto nechat si udělat nějaký střih, aby vlasy za 1) dostaly tvar a za 2) abych si odlehčila krku, protože se to nezdá, ale jsou sakra těžký :)

Jelikož si na svých vlasech celkem zakládám, hlavně na délce a hustotě, rozhodně nepůjdu do nějakého šíleného krátkého sestřihu, délku bych nejspíš nechala být, maximálně se zbavila posledních 10 centimetrů konečků, ale uvažuji nad postupným sestříháním a hlavně ofině. Moc se mi líbí ofiny na následujících fotkách, ráda bych nějaký účes z téchto fotografií, ale jelikož pro mě pořídit si ofinu je poměrně velký krok do tvaru obličeje a vlasů, chci znát váš názor. Čím víc mi odpoví, tím lépe, nenechám si udělat něco, v čem budu vypadat hloupě :)

Takže milí čtenáři mí, prosím, napište mi do komentářů váš názor, dodávám svoji aktuální fotografii (je cca měsíc stará) a fotografie účesů, poraďte mi, bude se to hodit k mému tvaru obličeje, nebo nebude? :) Díky za každý komentář!
P.S. - berte v potaz pouze střih a úpravu vlasů, ne barvu a délku, tu si nechám +- stejnou ;)


moje maličkost ;)
INSPIRACE:



3 komentáře :

  1. seděl by ti poslední střih

    OdpovědětVymazat
  2. Já taky myslím ten poslední a nebo ten první. Mimochodem skvělý nový design blogu! Moc se mi líbí. Držím palce ať nový střih dopadně stejně skvěle :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že prvý - ála Melinda :)))

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)