9. prosince 2011

Essence advent calendar

Krásné páteční ráno!
Tentokrát mám pro vás jen maličký článek, spíše upozornění a pozvánku :)
Na webových stránkách essence.eu nyní od prvního prosince probíhá velmi zajímavá akce s klasickým názvem Adventní kalendář. Celá akce spočívá v tom, že na stránkách je umístěno skleněné sněžítko, ve kterém je 24 hvězd. Každý den můžete kliknout na patřičnou hvězdu a tím otevřít nabídku dne. Může vás čekat buď tipovací soutěž o zajímavé dárky, kdy odpovídáte na otázku umístěnou vpravo dole a), b) nebo c) a pokud budete mít štěstí, můžete vyhrát zajímavé ceny zobrazené vlevo. Ne všechny hvězdy ale obsahují soutěže, najdete tam i zajímavé recepty nebo návody, dnes například po otevření hvězdy 9 najdete tipy na skvělou relaxaci a recept na vynikající vánoční punč jako bonus. Recept si můžete stáhnout v podobě .pdf souboru a uložit do počítače, takže ho neztratíte ;)

Akce probíhá po celý Advent, líbí se mi nápad se sněžítkem (můžete s ním i zatřást a bude padat sníh ;)) a pěkné dárky, soutěže i tipy. Jedinou nevýhodou může být to, že celý Adventní kalendář je v angličtině, resp. v němčině, pokud si ji zvolíte, čeština bohužel ve výběru jazyků není.

Odkaz přímo na Adventní kalendář:


Přeji pěkný den a užijte si víkend!

2 komentáře :

  1. Takže se ji lze zůčastnit od 1.prosince ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu, že je tohle článek z roku 2011, řekla bych, že už tu akci essence buď nedělá, nebo o tom nevím :) Ale zkus jejich web http://www.essence.eu/cz/domu/ a průběžně sleduj, zda to tam bude :)

      Vymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)