8. prosince 2011

Oriflame Beauty Studio Artist Lipstick

Zdravím!
Mám pro vás přichystanou recenzi na nejnovější rtěnky Oriflame z řady Beauty Studio Artist, která byla navržena dvorním vizážistou Oriflame.
Tyto rtěnky jsou dalším výrobkem této řady obsahující podkladový krém, fixační krém pod make-up, korektor a kompaktní pudr. Zakoupila jsem si vzorečky všech odstínů, abych mohla posoudit vlastnosti a barevnost rtěnek.

Zde nalevo si můžete prohlédnout všechny odstíny na mé ruce včetně názvu jednotlivých barev. Pokud byste chtěli, abych je zkusila i na rtech, stačí říct a já si udělám hezké odpoledne ve společnosti odličovacího mléka a kupou rtěnek :)

Výrobce píše: "Krémový lesk bez třpytu! Saténově hladká textura v teplých, tlumených odstínech pro svůdné rty a bezvadný konečný efekt. Krémové, pohodlné složení hydratuje vaše rty, které se po aplikaci cítí stejně skvěle, jako vypadají. Speciální tvar rtěnky zajišťuje precizní aplikaci. 4  g"

Tak to vezmeme od začátku - krémové rtěnky určitě jsou, což je fajn, protože se nanášeji absolutně bez problémů a snadno, na druhou stranu krémové rtěnky mají trochu nutkání ze rtů "utíkat", takže je nutné použít konturovací tužku, abyste ji udrželi na místě. Moc se mi líbí to, že jsou rtěnky matné, to je dle mě totiž to nejlepší, co mohli udělat. Extra třpytivé rtěnky se mi nelíbí a působí trochu směšně. Matná rtěnka vám vždy dodá eleganci a grácii, kterou žena má. Co se hydratace týče, neviděla bych to tak úchvatně, jak píše výrobce, není to žádný hydratační zázrak, ale rozhodně se nemusíte bát, že by vám rty křičely o vodu a vy si pořád instinktivně olizovaly rty, které by byly suché. Takže i s tou hydratací se dá ve velké míře souhlasit. S čím jsem také velmi spokojená, je škála odstínů, jak můžete vidět na fotce, vybere si žena teplého i studeného typu, tmavovlásky i blondýny. Máte tu odstíny růžové, fialové i hnědé, což je perfektní.
Takže co závěrem o těchto rtěnkách? Řekla bych, že patří do té lepší skupiny rtěnek od Oriflame, cena 240,- v základu je sice trochu vyšší na můj vkus, ale pokud trefíte na akci jako např. nyní, kdy se dá koupit za 150,- je to paráda. Rozhodně si jeden odstín vyberu a koupím si výrobek v klasické velikosti, protože pěkných matných rtěnek není nikdy dost :)

3 komentáře :

  1. love these pinkish / red colors!
    amazing !
    xx the cookies
    share the feeling
    visit <3
    samecookiesdifferent.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. To jsi ty rtěnky najednou vykoupila v obchodě:D? Nebo jsi to zkoušela v obchodě?
    Amélie..

    OdpovědětVymazat
  3. Amélie: nene, já jsem si koupila vzorky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)