30. prosince 2011

Vánoce 2011

Zdravím!
Dnes mám pro vás jen takový jednoduchý článek spíše typu "Random", kde se s vámi chci podělit o trochu té naší vánoční atmosféry a ukázat dárky, které jsem letos dostala :)
naše adventní svíčky

ozdobný věnec na dveře

stromeček, který máme už druhým rokem v květináči,
tak alespoň malinko šetříme lesy :)

maličký stromeček na stolku (na který rád chodí náš kocour a shazuje ozdoby :))
A tady moje dárky - toaletní voda Muse od Oriflame, parfém Love Potion od Oriflame,
bižuterní náhrdelník a dvoje  teplé rukavice
Dárků jsem dostala ještě o maličko více, než je na fotce: dvoje pigmenty NYX, paletu stínu od NYX, oblečení Dorothy Perkins, půlkilové balení Haribo medvídků a krajkový šál.

EDIT: Všimla jsem si, že některé mé čtenáře můj poměrně radikální názor naštval, to mě osobně mrzí, omlouvám se, pokud jsem někomu způsobila psychickou újmu, takže kdo nechce, nemusí si následující odstavec pro jistotu číst, obsahuje velmi osobní názor na darování dárků ;)

Možná se vám některým bude zdát, že mám dárků málo, ale já jsem spokojená a naopak jsem se v týdnu divila, že jedna blogerka, kterou občas čtu, se chlubila dárky za tisíce.... U nás v rodině se snažíme udělat radost i bez toho, že bychom utratili spousty peněz, dáme si třeba každý jeden nebo dva dárky, ale za to si jich ten druhý mnohem více váží. Nechci se tu rozepisovat a nějak moralizovat, ale nelíbí se mi, jak se Vánoce staly svátky, kdy se každý předhání, kdo dá někomu lepší (rozuměj dražší) dárek. Je mi jasné, že to někoho nadzvedne a nazve mě závistivou osobou, na jednu stranu souhlasím, závidím lidem, kterým rodiče mohou nakoupit deset opravdu drahých dárků, protože bych to tak chtěla taky. ;)



A co vy, jak jste si užili Vánoc, dostali jste, co jste si přáli nebo jste byli zklamaní? Ráda si přečtu vaše příběhy :)

P.S. - na kosmetiku a parfémy, které jsem dostala, bude brzo recenze ;)

11 komentářů :

  1. Nějak moc s Tebou nesouhlasím...myslíš, že když někdo dostane dárků 5x víc, tak to automaticky bude znamenat, že si jich nebude vážit? Tady přeci záleží na tom, jak je kdo vychován, jak je rodina zvyklá ty Vánoce slavit, takže bych to moralizování opravdu vynechala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tess: No když tak koukám na tvůj blog, je mi jasné, proč se mnou nesouhlasíš ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi zapšklá závistivá holka. Ukázala ses tak už dříve, nejen v tomhle článku.

    OdpovědětVymazat
  4. Serena: Asi máš pravdu, závidím všem kolem sebe, kolik mají peněz a kamarádů :)

    OdpovědětVymazat
  5. RE: Serena a Tess: Holky , holky, nemyslíte, že jste to přepískly? Každý má názor na množství dárku jiný a když Barika napíše, že její názor je takový jaký je, nemusíte ji nazývat závistivou. To je trochu přehnané, ne?
    Je pravdou, že se Vánoce staly symbolem utrácení a nehorázných nákupů. O tom to přeci není, jsou to svátky klidu a pohody a setkávání přátel a rodiny.
    Máte trochu zvrácené názory vy odbornice na lidi, nemyslíte? A navíc tento blog je Bariky a pokud nechcete, nemusíte její články číst. Nesouhlas s jejími názory jde přeci napsat i jinak a slušně...

    OdpovědětVymazat
  6. Jana: počkej počkej, nevšimla jsem si, že bych někde Bariku nazvala závistivou :) jen jsem slušně napsala, že prostě na to mám jiný názor. Ona má blog k vyjádření názoru a má něm také možnost komentáře, k vyjádření názoru čtenáře. Tak co jsme udělaly špatně? :) máš pravdu, asi už se na tento blog vracet nebude :)

    OdpovědětVymazat
  7. RE Tess: Ano ty jsi Bariku nenazvala závistivou. Máš pravdu, vzala jsem Tě spolu s druhou přispívatelkou šmahem. Omlouvám se za nařčení. Ale ta poznámka o moralizování byla zbytečná nemyslíš? Jak píšeš máš nárok na názor stejně jako Barika, tak proč ta silná slova...

    OdpovědětVymazat
  8. RE Jana: Naprosto s tebou Jani souhlasím. Tess aale s tebou také. Někdo dostane tři dárky někdo 13 nekdo 23, ale třeba ten co má ty tři dárky může mít nějaké cenné věci(mobil, foták, tablet) a nebude si jich vážit ale ten co jich dostal 23 třeba dostal drobnosti ale vážit si jich bude mnohokrát více než ten s třemi dárky. Jinak Barču chválím za dobře napsaný článek. Ona tam řekla SVŮJ názor:)
    Amélie

    OdpovědětVymazat
  9. Mám to jako ty, těd už to v rodině neřešíme, ale ještě před pár lety jsem bývala zklamaná a možná si to ponesu v sobě už navždycky a není to jen o té hodnotě, spíš o tom, že já mít na dárky pro blízké 100 nebo 100000 kč, tak to za ně vždy utratím celé, ráda dělám radost a mrzí mě, že oni si jen určí nějakou cenovou hranici, protože se dárky mají dávat, ale vlastně je to ještě obtěžuje a nakonec si dárky vyberu a nakoupím sama.. Žádné překvapení, snaha.. Jak bylo kásné být dítětem co věřilo na Ježíška!

    OdpovědětVymazat
  10. Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend your
    web site, how could i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable deal.
    I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered
    bright clear concept

    My page: just click the up coming document - -

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)