18. ledna 2012

Článek s číslem 200 + budoucí novinky na blogu

Tak je to tu, můj článek č. 200 :) Kdo by to řekl, že ještě předtím, než dosáhnu ročního výročí mého blogu, bude tu už 200 článků! Asi ne vždy byly články pro všechny příjemné a zajímavé, ale doufám, že většina z nich zajímavých byla a že jsem vám také předala alespoň malinko mých zkušeností a nápadů.

Díky všem, kteří sem chodíte, protože to pro vás ty články píši a mám radost z každého nového člena :)

V tomto článku bych vás chtěla nechat nahlédnout malinko pod pokličku, co chystám na rok 2012. Určitě si ještě vzpomenete, jak jsem cca před 14 dny vyhlásila velkou anketu o to, abyste se mohli vyjádřit k obsahu tohoto blogu. Překvapilo mě, že si poměrně dost z vás vybralo možnost soutěží, anket a kvízů, to jsem uplně nečekala, ale pokusím se vaše přání splnit a sem tam nějakou tu soutěž udělat. Nebuďte ale na mě prosím moc přísní, asi to nebude každý týden :)

Velkou změnou by měl být fakt, že jsem se rozhodla vrátit se k video-návodům líčení (a nejen toho), takže se můžete těšit na moji maličkost před kamerou, snad to dopadne lépe, než při mých prvních pokusech :) Pokusím se také nabídnout i více návodů na nehty.

Samozřejmostí budou časté recenze na výrobky, které si zakoupím nebo na ně narazím jako na novinky na trhu, myslím si, že recenze jsou pilířem blogů o kosmetice. Aby nebyly recenze jen takové obyčejné, rozhodla jsem se vytvořit čas od času jakousi kosmetickou arénu, kde se utká více stejných produktů od různých výrobců, a zvítězí ten, který bude nejlepší.

A taky nesmím zapomenout na oblíbené recepty, které jste si někteří z vás oblíbili a mě osobně hrozně baví je připravovat :)

Tak doufám, že se budou články líbit a že zachováte přízeň mému skromnému blogu o kosmetice :)

Přeji krásný den!

3 komentáře :

  1. Už se těším na soutěže a kvízy. A ty soutěže budou o ceny?
    Amélie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Předem chci upozornit, že z blogu neudělám soutěžní blog, abyste nebyli zklamaní, že tu nebudou jenom samé soutěže, jen čas od času vám umožním vyhrát nějakou kosmetiku nebo podobné věci, nechci ale odbočovat z hlavního tématu blogu a to je kosmetika. Přiznám se, že ještě moc dobře nemám naplánované, jak to udělám, musím popřemýšlet ;)

      Vymazat
  2. rozhodne je na co sa tesit:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)