4. ledna 2012

Recenze: Nová rtěnka s leskem Essence

Přeji pěkný den!
Mám tu recenzi na malého šikulu od firmy Essence, bez kterého poslední dobou neudělám ani krok :)

Essence Stay with me longlasting lipgloss

Tento lesk/rtěnka s leskem je novinkou na trhu od firmy Essence, která prodává výrobky např. v drogeriích Rossmann. Na konci roku jsem šla do drogerie a hledala nějaké dárky pro kamarádky a narazila jsem na tento lesk. Popravdě raději používám rtěnky než lesky samotné, ale tento je zabarvený a tak jsem to riskla.

A po více než měsíci používání musím zatleskat - opravdu perfektní lesk s neuvěřitelně krásnou vůní a příjemným nošením. Vydrží mnohem déle než jiné lesky, co jsem měla třeba od Oriflame, dokonce zvládá i jídlo a pití - takže slůvko "longlasting" rozhodně nelže, vydrží v pohodě několik hodin bez toho, že bych si musela lesk znovu nanést. 

Jedinou jeho skvrnkou na kráse bych označila jeho velmi netradiční aplikátor. Tvar jakoby přesýpacích hodin jsem jinde neviděla, upřímně jsem s ním ze začátku dost bojovala. Spodní ret nalíčil bez problémů, ale horní jsem vždycky měla naplácaný přes okraje mých rtů. Ale s trochou umu a zkoušení jsem si zvykla a už zvládám i horní rty bez problémů :)

Cena se pohybuje kolem 60,- což je podle mně velmi příznivá cena. Co se odstínů týče, essence nabízí celkem 7 odstínů, já jsem vybrala odstín 03 Candy Bar, což je příjemná červeno-růžová barva, není tak hrozná jak vypadá v lahvičce :)

Hodnocení: 10/10



Vybrali byste si?

1 komentář :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)