6. ledna 2012

Recenze: Oriflame Beauty Studio Artist Lipstick

Zdravím!
Dnes mám pro vás malé pokračování recenze o rtěnkách Oriflame, které jsou novinkami podzimu/zimy roku 2011. První článek souhrnně o všech odstínech si můžete přečíst ZDE, tento článek je zaměřen vyloženě na jeden odstín, který jsem si zakoupila :)
Oriflame Beauty Studio Artist Lipstick odstín True Coral (22867)

Takže jsem se odhodlala, vybírala a zakoupila jeden odstín těchto rtěnek, abych zaprvé mohla vám, mým čtenářům, přímo popsat osobní pocity z rtěnky, a zadruhé protože jsem potřebovala nějakou opravdu pěknou rudou rtěnku na zimu.

Volba padla na tu nejčervenější z kolekce a to True Coral. Nejsem si jistá, zda její název není trochu zavádějicí, protože jsem si vždy myslela, že Coral rtěnka je trochu více do oranžova a byla trendem loňského roku. Tato rtěnka má v sobě více částeček růžové než oranžové, což je samozřejmě jenom dobře :)

Začnu obalem a tvarem. Obal je velmi jednoduchý až strohý, žádné nápisy ani ozdoby, je černý obal s jemným stříbrným proužkem. Otevírání je lehké, možná bych se trochu bála, aby se mi sama rtěnka v kabelce neotevřela. Tvar samotné rtěnky je velmi netradiční oproti jiným rtěnkám, na mých fotkách to již není tak znát, protože jsem ji samozřejmě zapomněla vyfotit předtím, než jsem ji použila :) Na oriflame stránkách si však tvar můžete prohlédnout lépe, je to velmi ostrý úzký úhel prý pro lepší a přesnější nanášení - upřímně to původní zakončení je úplně na nic, rozhodně to nepomáhá při líčení, naopak mi to přišlo těžší. Ale jelikož je rtěnka poměrně krémová, rychle se toho zakončení zbavíte, jak je vidět na fotce :)

Rtěnka samotná je úžasná, krásně jemně voní, je krémová a opravdu hydratační, na rtech ji téměř necítíte. Co je ale úžasné je její výdrž - měla jsem ji na Štědrovečerní večeři a i po jídle vypadala jako předtím, navíc nedělala obtisky na skleničce, což k smrti nesnáším :) A nemusíte se ani bát políbit partnera, nebude ji mít všude :)

Takže můj verdikt? Dávám palec nahoru - hydratační, velmi krásně vonící, s úžasnou výdrží a v poměrně bohatém výběru odstínů - za sebe doporučuji!

Hodnocení: 10/10

+ hydratace
+ dlouhotrvající
+ příjemná vůně
+ elegantní nepřeplácaný obal
+ sytá barva

- netradiční zakončení rtěnky, které nemusí všem vyhovovat


1 komentář :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)