27. února 2012

Oriflame Beauty Nail Shield - Ochranný podkladový lak

Zdravím!
V posledních článcích o nehtech jsem se několikrát zmínila o novém podkladovém laku, který jsem objevila u Oriflame a z kterého jsem na větvi :) Jedná se o nenápadný ochranný podkladový lak za 149,- a já bych vám ráda napsala svoji zkušenost:
source: oriflame.cz
Výrobce píše: • Zpevňuje, posiluje, chrání a zároveň vyplňuje rýhy v nehtu• S posilujícím vápníkem a vitaminem E• Nehty jsou pevnější již za 3 dny 7  ml


Tento lak jsem si objednala spíše náhodu, protože byl zrovna v akci a došel mi předchozí podlakový lak od Essence, který jsem používala předtím. V minulosti jsem s Oriflame laky sice měla nějakou zkušenost, nutno však říci, že jsem nikdy nebyla zrovna učarovaná kvalitou, tudíž jsem si od něj moc neslibovala. Ale opak je pravdou.

Předem musím říct, že je možné, že ne na každých nehtech bude tento lak fungovat stejně jako mě, důležitým faktorem jsou vaše nehty, nerada bych vám tu doporučila lak, který je na mých nehtech perfektní, vy do něj investovaly a byly zklamané. Já tedy doufám, že je lak opravdu dobrý na jakýchkoliv nehtech, ale pro jistotu a můj lepší spánek, že jsem tu neorodovala za něco, co je dobré jen za určitých podmínek :)

Lak má středně hustou konzistenci, jinak řečeno je o maličko hustší než laky Catrice a přitom řidší než ty minilaky od essence. Barva je v lahvičce slonovinová s lehkým nádechem do růžové, ale na nehtech je velice přirozený. Nedávno jsem ho nosila vyloženě samostaně jen jako ochranu pro nehty a vypadá velmi pěkně, dodá nehtům trochu lesku, vyrovná povrch a dodá velmi jemný mléčný odstín. Štěteček je příjemně měkký a pěkně se s ním lak nanáší ve třech pruzích.

Od té doby, co používám tento lak jako bázi pod barevné laky, vydrží mi i týden bez toho, že by se oloupal, popraskal nebo odřel (to odírání bude spíše také díky nadlaku). Nehty si odlakovávám většinou jen proto, že mi odrostou nebo se mi přestane líbit nosit pořád stejnou barvu :) 

Zkoušela jsem ho s několika značkami laků na nehty a nejlépe si dle mého názoru rozumí s laky od Catrice, ty mi vydrží týden vždy, trochu horší je to při použití minilaků od Essence, tam se výdrž sice také protáhne, ale tak na 4 - 5 dnů (možná je to větší hustotou nebo nižší kvalitou laků od Essence, těžko posoudit).

Takže abych to shrnula - tento ochranný podkladový lak připraví váš přirozený nehet na vrstvu barevného laku, vyhladí povrch nehtu a zpevní ho. Můžete ho použít také jako pečující ochranný lak bez toho, abyste si lakovaly nehty barevným lakem. Základní cena je 149,- při objemu 7 ml, ale velmi často bývají tyto pečující laky v akci za cenu nižší (v novém katalogu č. 5 je ve slevě za 99,-). Já osobně mohu tento lak doporučit, vyhovuje mým nehtům, které jsou mnohem silnější a perfektně nalakované zůstanou déle.

Máte zkušenosti s pečujícími laky od Oriflame? Jste spokojené? Nebo používáte jiné base coat laky a můžete je doporučit?

2 komentáře :

  1. Moc pěkná recenze! Myslím, že určitě tento lak stojí za vyzkoušení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nějaké laky od Oriflamu už jsem měla, ale je to tak dávno, že ani nevím, jestli jsem s nimi byla spokojená. Už dlouhou dobu jako podkladový lak používám rlzné zpevňující laky, teď mám výživu s keratinem na rozdvojené nehty od Kopretiny a modrý lak od Sally Hansen a jsem s nimi hodně spokojená :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)