23. března 2012

Jaro je tu aneb nové mini laky od Essence

Krásné a prosluněné ráno!
Jaro je konečně v plném proudu a jeden ze způsobů, jak teplé počasí přivítat, může být klidně nalakování nehtů jarními barvičkami. Přináším recenzi na tři mini laky od Essence, které jsem sama vybírala a nosím je teď na jaře :)
zleva: 74 Sure Azure, 79 Viva La Green, 63 Think Pink
Pastelové barvy k jaru a posléze létu neodmyslitelně patří, zvlášť letos se to pastelovými odstíny hemží i na módních molech i v obchodech. Já jsem moc ráda, protože jsem nadšená z každého, kdo si vezme na sebe jakoukoliv jinou barvu než černou, hnědou a šedou :) Sama poslední dobou šmejdím a hledám barevné věci a měli jste mě vidět, jak jsem se radovala s červených riflí :)

Nicméně zpět k lakům. Nejsou to žádné novinky, v nabídce Essence už nějakou dobu jsou, takže by neměl být snad problém je sehnat, pokud budete chtít. Já je kupovala již tradičně na Masarykově ulici v Brně v drogerii Rossmann. Vybrala jsem schválně červený, modrý a zelený odstín, ještě bych ráda oranžový a třeba žlutý. 

Co se týká kvality laků: konzistence je tradiční - trochu hustší jako každé laky essence, pigmentace parádní, bohatě stačí dvě vrstvy a nic neprosvítá. S výdrží je to horší, červený mi vydržel 4 dny, modrý asi jen 3 a zelený mám momentálně 3 den a drží, předpokládám, že bude stejný jako ten červený. Jednoduše ještě jsem nepřišla na kloub tomu, jak prodloužit životnost Essence lakům, s těmi od Catrice se mi to daří.

Suma sumárum - jsem spokojená, nejvíc mě dostal červený lak, je to totiž červená se silným oranžovým nádechem, možná korálová (nikdy jsem nebyla dobrá na popisování barev) a na sluníčku občas trochu chytá jako oranžový zvýrazňovač :) 

Moje hodnocení: 8/10
(krásné syté barvy, lehké lakování, nízká cena, ale špatná výdrž)

3 komentáře :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)