16. dubna 2012

Hydratační rtěnka Oriflame - odstín Coral Storm

Krásné ráno!
Dnes se podíváme na zub dalšímu výrobku od Oriflame, tentokrát jsem vyzkoušela hydratační rtěnku s vitamínem C v nude odstínu Coral Storm:
Hydratační rtěnka s vitamínem C Hydra Colour Oriflame Beauty

Výrobce uvádí: Ultra hydratační, přirozeně působící rtěnka s úžasně jasnými odstíny. Obsahuje antioxidační komplex Pro-C, která se v pleti mění na vitamin C a zneškodňuje volné radikály. Pomáhá tak bránit poškození a předčasnému stárnutí pleti a zároveň zvláčňuje rty. 4  g

 Tuto rtěnku jsem si koupila, jelikož jsem si chtěla pořídit nějakou pěknou přirozenou (nude) rtěnku. Tím, že by měla být hydratační, mi jenom nahrála ke koupi, jelikož občas mi Oriflame rtěnky připadají trochu moc umělé a na rtech je cítím, což může být někomu nepříjemné. Rtěnku jsem používala cca 3 týdny a zde v bodech jsou mé zkušenosti:
  • obal rtěnky jde celkem jednoduše otevírat, což může být problém v případě, že ji budete nosit s sebou v kabelce - může se v kabelce otevřít. Celkově obal mě zrovna dvakrát nenadchnul.
  • rtěnka má jemné krémové složení, dobře se nanáší i bez štětce a neuplívá v malých vráskách rtů
  • vybrala jsem si odstín Coral Storm, který je vyloženě nude odstín, pouze dodá mírný odstín přirozeným rtům
  • rtěnka není úplně matná, obsahuje malinké třpytky, nejsou ale na rtech vidět jako samostatné třpytky, nýbrž jako lesklejší povrch
  • co se hydratace týče, za tu cenu jsem očekávala lepší výsledky, rty nevysušuje, hydrataci dodá, ale nevydrží moc dlouho na rtech a musela jsem ji několikrát nanášet znovu pro lepší hydrataci
Suma sumárum, za tu cenu, kterou Oriflame chce za rtěnku, si myslím, že rozhodně najdete lepší a více hydratujicí rtěnky. Nechci jí nijak křivdit, není to vyloženě propadák, je to příjemná nude rtěnka na denní nošení, ale nesmíte od ní očekávat pomalu zázraky, jak se to výrobce snaží "okecat" na svých stránkách.

Tato hydratační rtěnka se vyrábí v osmi odstínech, převážně přírodních barev, nějaká růžová a jedna rudá. Oriflame za tradiční balení 4 g chce 239 Kč, což je podle mého názoru zbytečně moc. Ale pokud bude ve slevě, jako jsem ji koupila já (tuším za nějakých 99 Kč), dá se o ní uvažovat.

Moje hodnocení: 6/10

1 komentář :

  1. Vystihla jsi to přesně, označila bych ji jako příjemnou na denní nošení, navíc pěkný bonus antioxidační vitamin C. Pokud mi rtěnka nedrží, používám pod ni korektor, ten ji mírně zafixuje. Měla jsem jinou hydratační rtěnku od Oriflame a byla jsem velmi spokojená, nemá takové krytí jako klasická "mastná" rtěnka, ale jak jsi zmínila na denní nošení považuju za ideální. Nevadí mi rty párkrát během dne přetáhnout, stejně jako to dělám s balzámem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)